Megkóstoljátok az üveges bébiételeket, mielőtt a babátoknak adjátok? Akkor is odaadjátok, ha nektek nem ízlik? A babának ízleni szokott, ami neked nem? Vagy neki sem?
A babáknak sokkal több minden ízlik, még nincsenek elrontva.
Én a ümölcsöket szerettem csak.
Én pl a spenóttól hányok, így azt csak Ő ette! :) Meg nem kóstoltam, de Ő imádja :)
Azt a mai napig tartok itthon,mert nem bírom megfőzni :(
Amúgy már nem eszik bébikaját 15 hós
De nyilván soknak "rossz"íze van nekünk....De nekik nem, nekik az a jó, ha Te főznéd meg fűszerek nélkül akkor is olyan íze lenne
nah, hát most felfordulta gyomrom....
van a kecskemétinek egy kajája, 10 hónapos vagy 8 hónapos kortól, tökfőzelék marhahússal azt hiszem...
na, csajok, annak olyan állaga van, majdnem elhánytam magam, mikor megkóstoltam. olyan mint egy tányérnyi meleg t@kony. de komolyan, borzalmas...de a kisfiam is elundorodott tőle az első falat után! ha csak rá gondolok kiráz a hideg.....
amúgy a legtöbb szerintem finom, főleg a gyümölcsösek, a paradicsomosak...
de én mindent megkóstolok amit adok neki, de bébiételt már nem hajlandó enni 9 hónapos korától. nem is baj.
de odaadtam ami nem ízlett nekem, de nem nagyon csípte őket. egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!