Szeretitek a Bebivita bébiételeket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 13:31
1/9 anonim válasza:
Ez a mülleres?
A gyümölcsszószokat nagyon. A 4es kiszerelésű 100% gyümölcsök nagyon finomak, kb 200 Ft-tal olcsóbb mint a nestle pl, tejpép ízesítéséhez használtam.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen.Mülleres.
2011. jún. 27. 14:09
3/9 anonim válasza:
Mi is még csak a gyümölcsöket próbáltuk, ugyanazt a 4db-os kiszerelést. És nagyon finom, a kislányomnak is ízlik. Meg nekem is. :D
Meg azért jó, mert kicsi, így 1-2 evésre megeszi. Még csak nemrég kezdtük, az üvegeset sokszor nekem kellett megennem, mert nem fogyott el időn belül.
5/9 anonim válasza:
ha azóta nem emelték a 100% gyümölcspüré 4X100ml kiszerelésben 490,-
6/9 anonim válasza:
Mi a 4-es Bebivita tápszert hazsnáljuk, a lányom nagyon szereti, és az én pénztárcám is :)))
7/9 anonim válasza:
bebivita tejitalt iszik a fiam,amíg pépes gyümölcsöt evett,addig a 4X100 grammosat adtam neki,de vettem üvegest is.Én azért szeretem,mert csak gyümölcs van benne,nem úgy mint az üvegesben,mert abba tesznek rizsdarát,rizskeményítőt stb.tejpépet is megette a müllerest.
8/9 anonim válasza:
Igen,szereti a babám is és tényleg jóval olcsóbb mint bármelyik más!
9/9 anonim válasza:
Az én fiam imádta mind a főzelékeket,mind a gyümölcsös kajákat.Sőt a tejpépet is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!