Odaadjátok másnap is ebédre, ami az előző napról megmaradt?
Figyelt kérdés
Ált. naponta főzök 14 hós kisfiamnak, de van, amikor elméretezem az adagot, így bőven marad másnapra is. Nem baj, ha ugyanazt eszi másnap is?2010. nov. 24. 10:03
1/7 anonim válasza:
Mi baja llenne tőle? Nálunk is előfordul, hogy az előző napit eszi.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak mert mindig azon parázok, hogy minél változatosabban etessem.
2010. nov. 24. 10:10
3/7 anonim válasza:
Odaadom neki én is. A fiam főzeléket enne főzelékkel, nem válogatós. Ha nem kell neki, akkor úgyse eszi meg, szóval én ezen már nem aggódom. :)
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan add oda, semmi gond nincs abból, ha 2 napig ugyanazt eszi. Akkor nem lenne változatos, ha egy hétig enne ugyanolyan fajtát, vagy mondjuk 2 kaját váltogatsz csak. De így nem gond, mi is szoktunk 2 napig ugyanazt enni.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan ad oda neki, egyébkén és is mindig azon gondolkodom h minél változatosabb legyen de másnap még megehti ugyis kap még egyebet is aznap.Jó étvagyat a kicsinek.
6/7 anonim válasza:
De jó lenne, ha az én 14 hónapos fiam minden nap mást enne... De most csak a paprikáskrumplit hajlandó megenni, úgyhogy azt eszi már 4. napja...
7/7 anonim válasza:
Én odaadom neki, de nem mindig eszi meg :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!