Akinek tűzfolttal (nagy kiterjedésű) született a gyermeke ők hogyan kezeltették és mikor? Elmúlt vagy megmaradt?
Nem tudom mi számít "nagy kiterjedésűnek". A lányom homlokán egy 4-5 cm-es szív alakú folttal született, továbbá az orrán is volt egy 1-1,5 cm-es pötty, a szája fölött pici foltocska szerű valami, illetve a hátán, a derekánál egy 2-3 cm-es kis valami.
Hamarosan 4 éves lesz a lányom, eddig egyedül az orráról tűnt el teljesen, a szívecske már nagyon halvány (ezt egy kicsit sajnálom is, mert olyan édes!), és mostanában a hátán levő is drasztikusan halványodni kezdett.
NEkem anno a nőgyógyászom azt mondta, amikor megszültem, hogy az ő gyerekeinek is volt, és 6 éves korra múlt el.
Meglátjuk. Mi semmit nem fogunk tenni vele, a lányom csodaszép így is. (CSak semmi elfogultság... :o)
Mindkét fiamnak a tarkóján van és a homlokán középen egy csíkban.A kicsinek van még az orra két oldalán és a bal szemhéján.
A nagyobbik 4 éves, a tarkóján már nem látszik, a homlokán még akkor ha sír vagy erőlködik:)
A kicsi 10 hónapos, neki még látszik mind:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!