Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idő kb. amíg egy...

Mennyi idő kb. amíg egy nagyobb kiterjedésű lilás folt felszívódik kisfiam derekáról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Véranyajegyre gondolsz? A kisfiamnak az van, előbb elkezdett kitüremkedni, majd a tetején fehér kis foltok jelentek meg, ami jelzi, hogy el fog tünni. Az orvosok szerint 2-6 éven belül eltünik, de ez gondolom sok mindentől függ. Ha olyan helyen van, ahol megsérülhet, akkor sebészetileg eltávolítják, egyébként nem nyúlnak hozzá.
2010. jún. 27. 10:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, ütésszerű foltra
2010. jún. 27. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
kb. 3-4 nap alatt halványul, 1 hét alatt eltűnik.
2010. jún. 27. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora a folt. Meg hogy mennyire ütötte meg magát. Mi történt vele?
2010. jún. 27. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Egyik este ment fürödni és láttam, hogy a derekán és a farokcsontnál egy feketés-lilás folt jelent meg neki, de nem fájlalta.Azóta csak halványodott és a hajszálerek látszódnak meg nagyon.Felhívtam a doktornőt is, de szerinte semmi baj, csak nem érzem úgy, hogy jelentősen halványodna.
2010. jún. 27. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem túl nagy, akkor biztos elmúlik 1-2 hét alatt. Ha akarod, kenegesd neki Lioton géllel, ez segít felszívódni a véraláfutást. Nem tudom mekkora gyereknél lehet használni, kérdezd meg a patikában. Mondjuk elég drága kenőcs. Biztos nekiment valami bútornak.
2010. jún. 27. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a fiam pár napja lefejelt egy ásványvizes palackod, de úgy igen durván. Aznap nagyon csúnya volt, most eltelt három nap és már alig látszik. De ez ilyen kör alakú véraláfutás volt, egy nagyon vékony kör, hát amilyen ugye az üveg szája. Viszont a homlokán még mindig van egy folt, azt egy hete szerezte, napokig lila volt, aztán zöldre váltott, most éppen sárga :) Azt hiszem, ez az utolsó fázis, lassan már eltűnik.

Szerintem egy hét alatt halványodnia kell valamennyit.

2010. jún. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!