Születni fog egy kisifam és nem nagyon tudunk ruhára költeni. Nagyon sok kinőtt ruhája megmaradt a lányomnak. Ezeket ráadhatom a fiamra?
persze miért ne? Én ráadnám simán.
Jó nyilván nem rózsaszín szívecskés melegítőben vinném homokozni, de otthon akár még azt is.
Ami meg nem kimondottan lányos gondolkodás nélkül.
Szerintem a rózsaszín édibédi cuccokon kívül bármilyen színűt ráadhatsz. (zöldet, sárgát, pirosat)
Bodyba meg pl szerintem annyira mindegy, hogy milyen színű, mert úgyis húzol rá még rucit.
Nyugodtan ad rá! Az én ksifiam is hordja a három évvel nagyobb lányom kinőtt ruháit, semmi baja nem lett tőle. :))
Annak idején úgy vásároltunk a lányomnak, hogy színekben inkább unisexet vettünk pl. narancsot, bordót vagy lilát. Csak kevés olyan ruhája van, ami rózsaszínű. Ha pedig nagyon pink a ruha, akkor otthonra az is elmegy, úgy sem látja senki sem.
Az elöző válaszadóval értek egyett.
Teljesen mindegy neki hogy most lányos vagy fiús a ruhája.Majd meglátod hogy lesz olyan ruhája, amit max egy hónapig hordotok!Nálunk is végigmentek a ruhák, a nagyobbtól örökölte a kisebbik.Két öcsém is hordta a ruháimat, még a rózsaszínűeket is, bár akkortájt még nem volt annyira divat mint mostanság.Még az egyberészes és a szoknya is tetszett nekik, kicsi korban fiúknál még ez is teljesen elfogadott.
Bármit ráadhatsz...még a lányosabbakat is.
Senki sem fog a ruhájával foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!