Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is odavan a mobilok...

Más babája is odavan a mobilokért? Odaadjátok neki?

Figyelt kérdés

Én elhatároztam, mikor még nem volt babám, hogy soha nem adom oda, az nem játékszer, de kislányom most 7,5 hónapos, és teljesen megvadul néha ha nem kaphatja meg. Így néha megkapja, de igyekszem nem rendszert csinálni ebből...

Kapott gyerektelefont, de az nem olyan érdekes...

2010. okt. 26. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem szétcsusztatós van azt megkapja mert nem nyitja ki soha.tehát a biztonságos billentyüzár véd...ami kint van gomb azzal csak világit ,és amikor megnyomja és világit azonnal odateszi a füléhet olyan igazi babásan..nagyon édes,egy éves .amig nem tette a füléhez addig rágta cuppogott a nyáltol állandoan,de miota mutattam neki hgoy kell hallózni azota egyáltalán nem rágja.persze a hallo után jol a földhöz vágja,csak ugy koppan.még müködik,de az se érdekelne ha nem .amugy én ezért is cseréltem le az i phone-t.na de arra még én se tudtam vigyázni..
2010. okt. 26. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi a rendes telefonjainkat magas polcra tesszük, amit még nem ér el. Viszont előhagytunk itt-ott néhány régi, használaton kívüli telefont, azokkal szórakozhat. Persze az sosem olyan érdekes, mint a működő...
2010. okt. 26. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Kislanyom 7 honapos, de mar legalabb 4 honapos kora ota megorul a mobilokert es a taviranyitokert :) Mindent elkovet hogy megkaparintsa, persze nem hagyjuk, de neha atver minket es akkor nagyon orul maganak :)
2010. okt. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!