Odaadjátok a forgalomból kivont Vigantolt a gyereknek?
Figyelt kérdés
ogyi szám alapján a miénket kivonták, és nem tudom h adjam-e tovább. ti adjátok a picinek? 10hós a lányom.2010. okt. 8. 21:38
1/23 anonim válasza:
téged megfognak kövezni ezért a kérdésért..:)
2/23 anonim válasza:
Állítólag ezekben nem találtak semmi káros anyagot, csak óvintézkedés. Hiszi a piszi, én nem adom neki. De újat sem veszek, kap tejpépet, abban van, meg minden nap sétálunk. Ismertem olyan anyukát, aki nem adta a gyerekének egyáltalán, mégsem lett semmi baja.
3/23 anonim válasza:
A szomszédasszonyom egyáltalán nem adott a babájának Viganolt,csak már 3 hónaposan kapott a pici tejet. Abban elég D vitamin,és kalcium van. A kicsi most 15 hónapos,egészséges,eleven baba. 10 hónaposan már ment egyedül. Tehát nem is volt szüksége a csontjainak külön D-vitaminra.
4/23 anonim válasza:
És ugyebár te sem adtál vigantolt, sem semmilyen d vitamint, csak 2-3 hónaposan reszelt almát keksszel, ugye? Ezt már tudjuk, köszönjük.
5/23 anonim válasza:
Szia, meg kell próbálni visszaváltani a patikában, van ahol adnak helyette az új szériából!
6/23 anonim válasza:
63%, neked van gyereked vagy csak a szomszédasszonyét láttad messziről egyszer, azt is 10 éve?
7/23 anonim válasza:
A miénk is rajta van, én biztos, hogy nem adom be. Nagyon sajnálom, mert már egy jó pár napja itt volt az első ilyen kérdés mire megláttam és így még ezeken a napokon is adtam neki... mindegy, ezt már nem tudom "kiszedni belőle", de többet nem adom az egész biztos. Nem csak a kivont szériát, de újat sem! Majdnem 7 hónapos a babám, úgy gondolom most már a hozzátáplálással és a sétákkal, ahogy előttem írták, elég D-vitamin jut majd a szervezetébe. Így is meg fog nőni, nem lesz sem vitaminhiányos, sem egyéb baja.
8/23 anonim válasza:
Off: Azért aki már 7 hónapos kortól, vagy egyáltalán nem ad a babájának, kérdezzen rá a gyerekorvosánál! Az enyém azt javasolta, hogy 2 éves koráig még nyáron is adjam, mert a fogzás nagyon sok D vitamint von el a szervezetétől... És az sem mindegy, pl. hogy a kutacs milyen állapotban van. Az enyémnek még nagyon nyitott, ezért is kellett szednie egész nyáron. Szóval szerintem érdemes tanácsot kérni ezügyben...
9/23 anonim válasza:
Szia!
Én biztos, ami biztos holnap kiváltok egy új üveggel!
A baba 3 éves koráig adom a Vigantol cseppet még nyáron is, mert aki azt hiszi, hogy csak a csontoknak van szüksége, erre a vitamra az téved!
Nagyon sok betegség elkerülésében szerepet játszik a D-vitamin adása!
10/23 anonim válasza:
Bocsi az off-ert, de hol lehet megnezni, hogy melyik szeriakat volntak ki? En meg februarban vettem es azt adom a fiamnak. Remelem az meg jo volt. Egyebkent en is ugy tudom, hogy 2 eves korig ajanlott a D vitamin adasa. Vedononk horror sztorit meselt egy babarol akinek nem adtak a D vitamint. Vele tortent meg es en hiszek is neki. Azt meselte, hogy vetkoztette a babat es benyomodott a koponyaja ahogy megfogta. (a dokinal mindig a vedono oltozteti, vetkozteti a babakat, gondolom azert, mert igy is vizsgalja. nem tudom mashol is ez-e a szokas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!