Ha nagyobb mennyiségű tápszert hagy meg a babátok, hütőbe teszítek és később odaadjátok, vagy elöntitek?
Én nem melegítem újra.
Ha sok kimaradt,akkor max. a cumisüvegmelegítőbe visszateszem egy órára, de ha nem kéri utána sem,akkor kiöntöm!
Ha nagyobb mennyiséget hagy, akkor igen hűtőbe teszem és utána újra felmelegítem.ha akkor sem eszi meg akkor kiöntöm.A kórházakba is előre megcsinálják a tápszert, hűtőberakják és úgy adagolják (egy csecsemős mondta)Mielőtt jönne,hogy milyen anya vagyok, a kisfiam makk egészséges,nincs semmi baja tőle!
6 hónapos kisfiú anyukája
Jaj,hát azért a kórházban elég sok olyat csinálnak,amit otthon nem tennék.
Én mondjuk a tejet sem melegítem kétszer magamnak!
A tápszer dobozára az volt írva, hogy elkészítés után 2 órán belül lehet fogyasztani. Én szobahőmérsékleten tároltam és nem melegítettem újra. 2 órán belül még oda adtam, de nagyon ritkán fogadta el.
Szerintem kb a tápszer felét kiöntöttem így a csapba... :S De fontosabb, hogy a gyerek egészséges legyen.
Igen, kórházban sok olyat csinálnak, amit otthon sose tennék. Meg gondolj bele, OK, hogy elkészítik és utána adagolják, de hány baba van ott, nem fél napokig tárolják a tápszert... nyilván nem fognak 3 percenként 30ml-eket kavargatni. De pl. nálunk cukros vizet adtak amíg nem indult be a tej... én azt sem tenném otthon.
Én odaatam, soha nem volt semmi baja. Egyből ment a hűtő és megmelegítettem. Szobahőmérsékleten 2 órán át több baci szaporodik el benne, mint a hűtőben. Egyébként nekem a védőnő is így javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!