Odaadjátok a mobiltelefonotokat babáknak, tipegőknek játszani, nyomkodni?
Felénk sajnos odaadják a szülők és természetesen a gyerek éles csengőhangokat hallgat egy órán keresztül. Nincsenek tekintettel másokra, és ez iszonyú zavaró.
Nem tudom miért nem lehet kikapcsolni, vagy valami más játékot adni közösségben. Arról nem beszélve, hogy 90%, hogy földhöz vágja, mondjuk az ilyen szülő meg is érdemli, egy percig nem sajnálom a telefonját, inkább csendben áldom az eget, hogy mostmár végre csend van a váróban :D
Már megérti, hogy le kell tennie. Ezért oda merem adni, amikor nagyon fontosnak szeretné érezni magát, és megkérem, hogy tegye le az asztalra. Ill. az én kezemben van, úgy nézünk dalokat youtube-on, ő pedig rányomhat, melyiket akarja nézni. De nem adom oda, hogy nyomkodja, csak az én kezemből lehet.
20 hónapos.
Én odaadom. Nagyon cukin telefonál,beszél bele-nyilván ezt látja tőlünk.Törés álló ,direkt nem dobja el de volt hogy elejtette. 12 hónapos , baba nyelven nagyon aranyosan elbeszélget a távol élő nagymamával.Mami meg örül hogy hallja a cserfes hangját :)
8 hónaposan kezdte most 14 hónapos, és ha nincs ott a mobil akkor mindennel telefonál, testápolós doboz, kiscipő , bármi :)
A billentyű zárat nem egyszer feloldotta már , véletlen nyilván :) de küldött már így sms-t valami beillesztett sablonnal ,és hívott már fel ismerősömet.
Engem nem zavar.Csengőhangot nem hallgat rajta .Bacit máshonnan is benyal.Miért ne kaphatná kézbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!