Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan értessem meg az apósomm...

Hogyan értessem meg az apósommal, hogy ne dugdossa a fejét a Baba arcába?

Figyelt kérdés

7 hónapos a Kisfiam. Eddig is zavart, hogy odadugja a fejét (és közben hangosan beszél), de most jön a náthás, influenzás időszak.

A másik fő oka, hogy nem szeretem ezt, mivel após galambokkal foglalkozik (a Párom emberi fertőnek hívja). Oké, hogy kezet mos, de a fejét nem mossa meg...

Gondoltam, legközelebb én is odadugom a fejem az arcába, biztos nézne nagyot.

Nagyon értetlenek, mintha mi hülyeségeket beszélnénk a Párommal.

2012. okt. 16. 09:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez egy kicsit túl van reagálva. Jó lehet félteni de tapasztalatból tudom nem kell szó szerint megfogadni a védőnőnek a tanácsait tapasztalat néha nagy ostobaságot tudnak ajánlani. Szerintem az, hogy állatok közelében van a gyermek megsimogatja és utána kezet mostok neki szappannal attól az égvilágon semmi baja nem lesz. Szerintem ez egy kicsit túlzás. Mondom mivel 7 hónapos gondolom nem most találkozott a nagyszüleivel és a galambok nem most kerültek oda. Ergo már találkozott a baktérium flórájukkal.
2012. okt. 16. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak tudnám miért kell az embert lepontozni.
2012. okt. 16. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Ennyire nem kell félteni. Tök jó, hogy így szereti az unokáját. Fejét meg miért kéne megmosnia? Fejére másznak a galambok?
2012. okt. 16. 17:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! (Nem pontoztam senkit, nem szoktam, mindenkinek megvan a saját véleménye. Bár a kérdés nem az volt, hogy túlreagálom-e a dolgot.)

Félreértették elég sokan. Elsősorban a feje odadugdosása, mint viselkedés zavar. Persze, örülök, hogy szereti. (Az én szüleim is szeretik, de nem dugják neki oda a fejüket.)

(Állítgatni is szereti a papa, (amiért mindig szólok, hogy ne), ha erről kérdeztem volna, akkor más válaszokat kapok.)

Mivel benn van a galambok között, a toll, a por rámegy a fejére is.

Na mindegy is, úgysem érti, akárhányszor kérem, abban bízom, hogy ha nagyobb lesz a Kisfiam, majd nem engedi.

2012. okt. 16. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Akkor kérjétek meg, hogy húzzon egy sapkát amikor bemegy a galambokhoz. Főleg amikor ti ott vagytok nála és jönnek hozzátok. Akkor ugyan úgy kérd meg őt, hogy ne dugja bele az arcát a fiadéba, hogy rászólsz és ha megteszi akkor kiveszed a gyereket a kezéből ennyi. Pár alkalom után ráfog jönni, bár őszintén nem, tudom elképzelni ezt a beledugásos dolgot. Nálunk ilyen probléma szerencsére nincsen.

2012. okt. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!