Hogyan értessem meg az apósommal, hogy ne dugdossa a fejét a Baba arcába?
7 hónapos a Kisfiam. Eddig is zavart, hogy odadugja a fejét (és közben hangosan beszél), de most jön a náthás, influenzás időszak.
A másik fő oka, hogy nem szeretem ezt, mivel após galambokkal foglalkozik (a Párom emberi fertőnek hívja). Oké, hogy kezet mos, de a fejét nem mossa meg...
Gondoltam, legközelebb én is odadugom a fejem az arcába, biztos nézne nagyot.
Nagyon értetlenek, mintha mi hülyeségeket beszélnénk a Párommal.
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! (Nem pontoztam senkit, nem szoktam, mindenkinek megvan a saját véleménye. Bár a kérdés nem az volt, hogy túlreagálom-e a dolgot.)
Félreértették elég sokan. Elsősorban a feje odadugdosása, mint viselkedés zavar. Persze, örülök, hogy szereti. (Az én szüleim is szeretik, de nem dugják neki oda a fejüket.)
(Állítgatni is szereti a papa, (amiért mindig szólok, hogy ne), ha erről kérdeztem volna, akkor más válaszokat kapok.)
Mivel benn van a galambok között, a toll, a por rámegy a fejére is.
Na mindegy is, úgysem érti, akárhányszor kérem, abban bízom, hogy ha nagyobb lesz a Kisfiam, majd nem engedi.
Kedves Kérdező!
Akkor kérjétek meg, hogy húzzon egy sapkát amikor bemegy a galambokhoz. Főleg amikor ti ott vagytok nála és jönnek hozzátok. Akkor ugyan úgy kérd meg őt, hogy ne dugja bele az arcát a fiadéba, hogy rászólsz és ha megteszi akkor kiveszed a gyereket a kezéből ennyi. Pár alkalom után ráfog jönni, bár őszintén nem, tudom elképzelni ezt a beledugásos dolgot. Nálunk ilyen probléma szerencsére nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!