Hogyan értessem meg az apósommal, hogy ne dugdossa a fejét a Baba arcába?
7 hónapos a Kisfiam. Eddig is zavart, hogy odadugja a fejét (és közben hangosan beszél), de most jön a náthás, influenzás időszak.
A másik fő oka, hogy nem szeretem ezt, mivel após galambokkal foglalkozik (a Párom emberi fertőnek hívja). Oké, hogy kezet mos, de a fejét nem mossa meg...
Gondoltam, legközelebb én is odadugom a fejem az arcába, biztos nézne nagyot.
Nagyon értetlenek, mintha mi hülyeségeket beszélnénk a Párommal.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Próbálom majd lazábban venni.
Csak a védőnő, akiben megbízom, ő sem dícsérte a galambokat, mikor erről beszéltünk.
A galambokra érti a fertőt.
Simogasson meg egyet... Na azt semmiképpen.
Első gyerek, de nem neveljük burokban. Nem az a gond, hogy közel hajol, hanem szó szerint a gyerek arcában van a feje, a haja. Mi sem így beszélgetünk.
Nálunk is vita volt a kézfogdosásból is, azt sem értették (a cumi nem kellett neki). Azért már nem is szólok.
Neked is köszönöm kedves 7-es válaszoló. Nagyon sajnálom.
Így van, jól gondolod, a galambok okozta fertőzésektől félek. Lehet, hogy az ő szervezete már immunis, de a Babánál meg okozhat fertőzést.
Nekem a húgom halt meg vasúti balesetben 10 éve, talán éppen ezért jobban féltem. A saját szüleim értik ezt, ők odafigyelnek.
Én is utálom ha az arcába másznak és nem azért elsősorban mert a bacik...
miért kell az arcába mászni?mond meg nekik kedvesen,hogy a babád már jól lát távolra is és nem is süket!
ha nem érti akkor csináld azt vele amit ők a babával!
szép babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!