Hogy értessem meg vele, hogy a kislánya nem szeret jobban engem, mint őt?
A nagynénémnek van egy 19 hónapos kislánya,akit pár napos kora óta imádok.Minden délután náluk vagyok,sokat vigyázok a picire és régen is rengeteget voltunk kettesben.
A nagynéném mostanában folyton azzal jön,hogy a kislány engem jobban szeret,mint őt és hogy velem sokkal jobban elvan.
Persze,hogy szeret engem,hiszen a szülei után én vagyok az az ember,akit a legjobban ismer,sokat vagyok vele.
Tény,hogy ha ott vagyok náluk,akkor inkább velem szeret lenni,csak én etethetem meg,az én ölemben van,de gondolom az anyukájánál nem szeret jobban.
Az én lányom is ugyanígy imádja a sógornőmet, de nekem eszembe sem jut ezért féltékenykedni!
Sőt! Örülök neki, hogy ennyire szereti, mert tudom, hogy ha vhova el kell mennem, és a sógornőmre bízom, akkor vele tutira elvan, nem idegeskedek.
Ne haragudj, de elég buta a nagynénéd, ha ebből ekkora ügyet csinál. Természetes, hogy őt szereti a gyerek a legjobban, hiszen az anyja. De miért baj az, ha hozzád (vagy akárki máshoz) is ragaszkodik? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!