Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy értessem meg vele, hogy...

Hogy értessem meg vele, hogy a kislánya nem szeret jobban engem, mint őt?

Figyelt kérdés

A nagynénémnek van egy 19 hónapos kislánya,akit pár napos kora óta imádok.Minden délután náluk vagyok,sokat vigyázok a picire és régen is rengeteget voltunk kettesben.

A nagynéném mostanában folyton azzal jön,hogy a kislány engem jobban szeret,mint őt és hogy velem sokkal jobban elvan.

Persze,hogy szeret engem,hiszen a szülei után én vagyok az az ember,akit a legjobban ismer,sokat vagyok vele.

Tény,hogy ha ott vagyok náluk,akkor inkább velem szeret lenni,csak én etethetem meg,az én ölemben van,de gondolom az anyukájánál nem szeret jobban.

2012. márc. 15. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen sokat vagy vele hozzád is hasonlóan kötődik,megszokta hogy ott vagy.Ha az anyukát ez zavarja én a helyedben ritkítanám a találkozást.Nem hiszem hogy jobban szeret inkább a megszokás miatt van így.
2012. márc. 16. 07:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ugyanígy imádja a sógornőmet, de nekem eszembe sem jut ezért féltékenykedni!

Sőt! Örülök neki, hogy ennyire szereti, mert tudom, hogy ha vhova el kell mennem, és a sógornőmre bízom, akkor vele tutira elvan, nem idegeskedek.

Ne haragudj, de elég buta a nagynénéd, ha ebből ekkora ügyet csinál. Természetes, hogy őt szereti a gyerek a legjobban, hiszen az anyja. De miért baj az, ha hozzád (vagy akárki máshoz) is ragaszkodik? Nem értem...

2012. márc. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!