Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fura ha egy apa, a kislány...

Nem fura ha egy apa, a kislánya hasát puszilgatja?

Figyelt kérdés
Kort nem tudok mondani, mert csak egy videóba láttam, de ott 3-4 hónapos lehetett a kicsi, de van egy videó ahol már 1 éves körül van, és az apa ott is puszilgatta a hasát!?
2012. jan. 19. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, te hány éves vagy ?! Mi lenne ebben a furcsa?! Szereti és megpuszilja, mellesleg a legtöbb gyerek csikis, főként az oldalán illetve a hasán. Ez tök természetes.
2012. jan. 19. 15:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

:))) Van gyereked?

Enyém 3 éves, és imádjuk puszilgatni a hasát, nagyokat kacag közben.

2012. jan. 19. 15:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. A legtöbb baba imádja, ha puszilgatják a hasát. Ez egy játék, semmi baj sincs vele.:)
2012. jan. 19. 15:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

:-DDDD

miért lenne fura?

akkor egy anya sem puszilgathatja a kicsi fiát?

nekem az a fura h egészen mást hallok ki a kérdésben mint amit kellene

2012. jan. 19. 15:05
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Egyaltalan nem furcsa. A pocakpuszi nagyon fontos resze az apa gyerek kapcsolatnak, ha fiu, ha lany. Nalunk legalabbis. Ha popsitorlovel torli a puncijat pelenkazasnal, az is fura? Szerintem rossz az aki rosszra gondol, ha erted mire gondolok. Amig az apa erzelmei apaiak, egeszsegesek, addig nincs ezzel semmi gond. Ha nem, az mar egeszzen mas kerdes...
2012. jan. 19. 15:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen idióta kérdést:S

Ugyan mi ebben a fura? Hány éves vagy, 10?

7/17 anonim ***** válasza:
50%
Az lenne természetellenes ha a tíz éves gyerekével tenné ezt!
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Köszönöm a válaszokat :) Nyilván azért kérdeztem, mert nem tudtam :))) Köszi a válaszokat:)a kérdést úgy is kiírhattam volna 'Más is szokta a kislánya hasát puszilgatni? (apa' De így is olyan, vegyétek úgy :D
2012. jan. 19. 15:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülyeség? Már semmit nem csinálhat egy apa, ha lánygyereke van? Tizenévesen igen fura, de ilyen kicsinek? Az én lányom három éves és apa imádja puszilgatni, még a hasát is.

Persze nem mindegy hogy puszilgatja, nem láttam azt a videót, de ha úgy, akkor inkább a rendőrségnek írj!

10/17 anonim ***** válasza:

Tudod, inkább puszilgassa szeretetből a lánya pocakját, mint hogy lelépjen, üljön a kocsmában vagy valami. Azért túlzok, hogy éreztessem veled, ennél jóval nagyobb gondok is vannak.

Bár bevallom nem értem ebben a pusziban mi a gond?

Ha apám 18 évesen meg akarta volna puszilna a hasam, hát sikítva menekültem volna, na de 1 évesen???? Egy hasra puszi nem gáz egy kisgyereknél, ugyan már.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!