Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fura ha egy apa, a kislány...

Nem fura ha egy apa, a kislánya hasát puszilgatja?

Figyelt kérdés
Kort nem tudok mondani, mert csak egy videóba láttam, de ott 3-4 hónapos lehetett a kicsi, de van egy videó ahol már 1 éves körül van, és az apa ott is puszilgatta a hasát!?
2012. jan. 19. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én anyukaként a mai napig megpuszilgatom esténként a 3 és fél éves fiam pociját, aki nagyokat kacag közben, mert csikis neki. Akkor perverz lennék?
2012. jan. 19. 15:22
 12/17 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat :) Nem tudom leírni hogy puszilgatja, de nem hiszem hogy természetellenes puszi lett volna, szóval akkor természetes... :) Kivülről aranyosnak tűnik, hogy mennyire szereti :)
2012. jan. 19. 15:23
 13/17 A kérdező kommentje:
és belülről is szereti! :) (Vagyis gondolom) A kérdést nem azért tettem fel, hogy ezért fel kéne jelenteni :)
2012. jan. 19. 15:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak nem arra gondolsz, hogy pedofilia ha egy apa puszilgatja a kislánya hasát?
2012. jan. 19. 15:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura, szerintem normális.
2012. jan. 19. 19:01
 16/17 anonim ***** válasza:

ez teljesen normális,én is puszilgatom a kisfiam hasát,meg a nyakát is,és nagyokat kacag

elmondjam mi a nem normális,az amit a nevelőapám csinált velem kiskoromban,fogdosás,simogatás,csókolgatás..na az nem normális...oké hogy vannak pedofilok,de egy szerető apát nem kell összekeverni velük...

2012. jan. 19. 19:15
 17/17 A kérdező kommentje:
:) Nem gondoltam pedofilnak ezért :) Csak úgy kíváncsi voltam rá:)
2012. jan. 22. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!