Hogy értessem meg a nővéremmel hogy nagyon duci a kislánya?
Figyelt kérdés
A Tesóm kislánya 2.5 éves, 104cm magas, és 21 kg!Az rengeteg, és szegénykén látszik is hogy túlsúlyos, viszont a nővérem ezt nem veszi észre.Szerinte ez így pont jó.Pedig ez a kislánynak sem jó, pl alig tud futni, minden játéktól pár perc után kifullad,, és a szívének sem jó!Mi tegyek.szerinte az én lányom vékony!Az enyém 3 éves, 100cm, és 14 kg!Nagyon jóban vagyunk, szeretnék segíteni neki, de hogyan??2009. febr. 1. 11:19
1/5 anonim válasza:
Ez tényleg nehéz mivel nem akaja az ember megbántani a másikat,márpedig a gyerek téma az érzékeny pont.Védőnő orvos nem szól neki?
2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nem foglalkoznak ilyennel!
2009. febr. 2. 17:44
3/5 anonim válasza:
sajnos,ha ö igy lätja most,akkor ha a gy.100kg lenne neki akkor is vekonynak lätszana???ha ök nem foglalkoznak ilyenekkel,es mar durva a helyzet akkor jelentsd be te a vedönöjenel.nem tudsz mast tenni.van eg unokatesom ua.igy volt 1e.koraban,de kesöbb amikor mar egyedül kezdett enni es teltek az evek,akkor normalizalodott.M.
4/5 anonim válasza:
Hát igen. Az én kislányom 4 éves és 18 kg. Magasabb is, mint az átlag. Az oviban is sok ilyen gyerek van. Sajnos,míg orvos nem mondja neki, biztos nem fog senkire hallgatni. Tudod ez a mindenkinek a saját gyereke a legszebb. De sajna ebből e.ü. problémái is lehetnek. Nem értem. Nem veszi észre a körülötte lévő gyerekeket? Sajnálom, nagyon!!
5/5 anonim válasza:
atyaúristen én 6 évesen voltam 21 kg.
Add a tudtára hogy ez nem egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!