Duci anyukák használtok Mei tai hordozót?
Figyelt kérdés
Elég a pántok hossza? A rövidebb pántok általában 75-75 cm, a hosszúak 200-200 cm hosszúak. Elég ez a hossz vagy úgy varrattátok, hogy eleve hosszabb pántokat kértetek? Szeretnék egy mei tait rendelni, csak nem tudom, hogy rendesen magamra tudom-e kötni.2011. szept. 20. 22:43
1/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem a "méreteidet"? Én 85 kg vagyok, 167 cm. Simán tudom használni, de még ha jóval "nagyobb" lennék, akkor is tudnám. Milyen mei-tai-t szeretnél venni?
Mi eddig hármat próbáltunk_: tündérputtony-kicsi, gremese - nagy, liliputi - kicsi. Szeretnék csatosat is :)
2/5 anonim válasza:
Ja,és attól függően, hogy honnan rendeled, meg lehet beszélni, hogy hosszabb pántokat kérj, de le is írhatod neki a derék, stb.. méreteidet, és akkor megmondja x készítő, hogy egyáltalán szükséged van-e hosszabbra!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Mi a Gremese-től rendeltük, ott direkt lehet hosszabb pánttal kérni. ( [link] ) Nekem kissé hosszú emiatt, de így apára is rá tudjuk kötni, neki épp megfelel a hossza. Apa 185 cm magas 95 kiló, én 170 cm magas vagyok és 75 kiló.
4/5 anonim válasza:
én 100 kg fölött vagyok. Mondjuk varrtam magamnak mai tei-t, így persze hogy jó. De nem szeretem. Fárasztó cipelni a picit, na meg a hatalmas melleim nem éppen előnyösek ha elölre van kötve.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 23:45-ös! Milyen hosszúak a pántok. Test rész plusz pánt, mert én is 100 kg fölött vagyok.
2011. szept. 22. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!