Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok háti hordozót?...

Használtok háti hordozót? Megéri venni 1 éves babának?

Figyelt kérdés
Most, hogy leesett a hó, nem tudom tolni a babakocsit. Van kengurunk, de abban nem bírom, leszakad a derekam, ráadásul alacsony vagyok és a gyerek meg nagy, mindig összerugdossa a térdem...:) Van vmi ötletetek?
2010. nov. 27. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:

1 éves a lányom is!Nekünk mei-tai-unk is és kendőnk is van!És nagyon szeretem a hátamon vinni,de ha most kezded akkor én a mei-tai-t javaslom,mert könnyebb magadra kötni!A kendővel több lehetőséged lenne,de ahhoz általában tanfolyam kell,hogy ügyi légy és sok kötési módot ismerj!

Keresőbe "tündérputtony" és az oldalukon magadnak választhatod a színét is!ők varrják,nekünk is ilyen van,és nagyon jó áron van!

:)

2010. nov. 27. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 27. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk vázas háti hordozó van, 10 hós korától abban is hordom. Nekem sokkal kényelmesebb, mint a kenguru és az egyéb anyagokból lévő hordozók. Nekem úgy tűnik a gyerek is jobban érzi magát, tud szépen nézelődni és nincs a "hátamra tapasztva". Könnyű le-felvenni.
2010. nov. 27. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! nekem is háti (vázas) hordozóm van, a babám pedig 10 hónapos múlt. nagyon szeretjük, ha nyűgi, itthon is ebben mosogatok, porszívózok - na ez az edzettségem és a fogyókúrám titkos kulcsa :)

én teszveszen vettem használtan, chicco márkájú, nagyon könnyű és állítható.

2010. nov. 27. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, van mert mi nagyon sokat túrázunk, kirándulunk.

Kb 1 éves korában vettük, előtte kengurunk volt.

De én városban nem hszanálom, ott a babakocsi vagy az autó, vagy a két lába:-))))

Az az igazság, hogy a párom szokta cipelni.

1 évesen 9.65 kiló volt, most 20 hónaposan 13.

2010. nov. 27. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

előző

én is licitálós oldalon vettem pár ezerért Vaude

[link]

pont ilyen

2010. nov. 27. 15:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ilyesmire gondoltam, csak egy kicsit olcsóbbra. Keresgélek az aukciós oldalakon. Köszi mégegyszer!
2010. nov. 28. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!