Canpol itatópohár 360 Lovi Hogyan értessem meg a babámmal, hogy szívnia kell ahoz, hogy jöjjön belőle a víz?
Köszönöm!
Csak az a baj,hogy ez nem csőrös itató....azt várja,hogy follyon neki,mint a sima pohárból,de szívnia kéne...
Próbáld meg először a szívószálat. Vettem 2dl-es gyümilevet, a szájába tettem a szívószálat és picit megnyomtam neki, 2 alkalom után tudta mit kell vele csinálni. Utána próbáld a poharat, ha már tudja hogyan kell szívni.
Mennyi idős?
Az is lehet, hogy egyszerűen nem akarja elfogadni.
Köszönöm csajok!
Próbálom,de hiába teszem a szájához..kinyitja,aztán kidugja a kis nyelvét,és néz rám értetlenül....
A szívószálas talán jó lehet,jó ötletnek tűnik :)
Kipróbálom.14 hónapos lesz a Picikém :)
Szia!
Látom régebbi kérdés,de szeretnék kérni egy kis segítséget.
Tegnap vettem ilyen itatót a lányomnak,Ő már nagyobb (2 éves)így értette,amikor mondtam neki,hogy szívjad!,egyből sikerült is innia neki.Viszont párszor rá is harapott a kis szilikongyűrűre(mert ugye milyen a gyerek),és ott most csepeg a víz belőle:((Pedig csak megnyomta a kis fogával,nem harapta szét.
Kedves Kérdező! Neked nem csöpög?Olyan csalódott vagyok,mert nagyon élvezné is a lányom,de így csöpög a nyakába:(,a másik meg hogy 3000ft volt és egy délutánt bír ki???
Szia!
A mienk nem csöpög,mert úgy ahogyan volt,vadi új állapotában el van csomagolva.
Egyszer sem ivott belőle a kislányom,mert szerintem még pici hozzá...Átérzem a bajodat,valóban egy 3000 ft-os pohártól én sem ezt várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!