Hogyan szoktassam rá az itatópohárra?
Figyelt kérdés
8 hónapos, nem ismeri a cumisüveget, így nem tudja mit kezdjen az itatópohárral. Ebben a melegben itatnám vízzel, de tanácstalan vagyok, hogyan.2012. máj. 2. 09:14
1/6 anonim válasza:
Add neki rendes pohárból, aminek kicsit kifele áll a pereme, mint a régi kávéspoharaknak. Az én fiam sem tudta használni a cumisüveget sem, mikor 8 hónaposan megkapta, én a kupakjából kezdtem itatni és kb. 2 hét alatt megtanult pohárból inni (bár eleve a vizet is meg kellett szoknia, mert az is ismeretlen volt addig neki). Meg vettem egy Nuby itatócsőrös cumisüveget (a bal oldalihoz hasonló: [link] és mivel azt nem kell szívni, hanem folyik belőle a víz, abból tudott még inni. Az itatócsőrös poharakkal sem boldogult, azokból is ki kellett vennem a szelepet, mert nem tudta megszívni. Úgyhogy maradt a pohár. :) 1 évesen már egyedül ivott pohárból, hogy ő fogta és csak figyelni kellett, hogy ivás után el ne dobja. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. máj. 2. 10:04
3/6 anonim válasza:
Ha a csőrös itató nem jön be Neki, séta alatt meg a poharazás megoldhatatlan, akkor még próbáld meg a Jana-s (Kubus, stb.) pici (ha jól emlékszem) 2 dl-es palackból itatni. Annak van olyan csőre, amit be tud kapni, de nem kell szívnia, anélkül is jön belőle a víz. Vagy szűk szájú palackkal is próbálkozhattok, de abból még menne jócskán félre is, sétánál jobb a Jana-s. Milyen itatópohárral próbálkoztatok ha szabad kérdeznem? Kisfiam anno a Rossmann-osat is szerette, most Tommee Tippee-s van Neki, mindkettő bejött Neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Nuk szilikonvégű-t vettünk 6 hós kortól.
Kanállal kóstoltattam a vizet, bejött neki. Aztán beleöntöttem cumisüvegbe, amiből nagy nehezen "kiszopizott" 10 ml-t, aztán odaadtam a nukot. Abból semmi sem jött szegénynek.
2012. máj. 2. 14:11
5/6 anonim válasza:
Én is nuk-os itatópohárral kezdtem..eleinte nem nagyon tudott mit kezdeni vele.. oda adtam neki játszani mivel mindent rágott nem volt meglepő hogy azt is a szájába vette és ahogy ráharapott kicsit megemeltem és már a szájába is ment egy kortyviz..ekkormég nem szivta csak harapdálta..de két hét alatt belejött és már tudatosan használta..egytanács: csak kis vizet tegyél bele mert ha lefelé forditva a padlóhoz nyomkodja,vagy etetőszék tálcájához elég nagy pancsit tud rendezni..az enyém a mai napigimád ezzel kiboritani:) most15 hós
6/6 A kérdező kommentje:
azóta elkezdtük a pohárból ivást, s egyre ügyesebben megy neki.
nagyon köszönöm a tanácsodat. lehet, hogy megpróbálom, akkor így is - útközben úgysem tudom pohárból itatni.
2012. máj. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!