Anyukák, vett valaki a babájának Nuby szilikon fejű itatópoharat? DM-es.
Most vettem, gondoltam majd ez jó lesz, mert amink van, annak nem lehet rendesen takarítani a szelepét. Igen ám, de ha többet iszik a gyerek mint egy korty, akkor besüpped a faj és nem lehet inni mert vákum képződik. Ez ilyen, vagy én nem tettem jól össze forralás után?
A miénk nem teljesen ilyen, de a behorpadást én is tapasztaltam, pedig van rajta olevegő visszaeresztő-szelep és mégis.
A lányomat nem zavarja, már ő is vissza tudja bele ereszteni a levegőt, úgy, hogy összenyomja a csőrt, csak az a baj, hogy akkor csinálja amikor fejjel lefelé van az itató :)
Viccet félretéve én már gondoltam rá, hogy meg kéne nagyobbítani a visszaeresztő szelepet, csak nem tudom, hogyan kéne, hogy ne follyon ott is ki az innivaló.
15 hós kiscsaj anyuja
Én 2x vettem ilyet,az első behorpadt,a második nem!
Nem tudom,hogy van e valami köze hozzá,de a másodikat nem a DM-ben vettem.
Második vagyok.
2 db ilyen itatónk van, de én vettem a Rossmannban is 2 db itatót, aminek ugyanilyen csőre van csak magas, keskeny üvegen, de ugyan ez a szilikon csak kisebb.Na az nem horpad be, mert nem is tudna, mivel nincs akkora "helye".
Az én lányom ezekből alig ivott, pedig gyakran kínálom, de mindig csak pár korty volt az adagja.Rájöttem, hogy azért mert hátra kell döntenie a fejét, hogy inni tudjon belőlük és nem emeli fel őket, hanem nekem kell fognom.Ezért vettem a Müllerben szívószálas itatópoharat, amit nem kell döntenie, amikor csak megtalálja, lehúzza legalább a felét, így könnyebb neki és rengeteget iszik.Én csak ajánlani tudom.
Azért vettem ilyet, mert kaptam bababörzén olcsón neki való 2 deci szívószálas üdítőket és kb fél másodperc alatt rájöt,hogyan kell inni belőle.
Bár én a szelepet kivettem a szívószálas itatóból, mert túl erősen kellett szívni, hogy meginduljon a folyadék.
Csak egy ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!