Hogy értessem meg anyósommal, hogy egy gyerekkel foglalkozni kell?
Nem kell te megyarázz neki semmit, nem az ő pénzét költöd, nem az ő gyerekét neveled. Kérd meg a férjed, hogy álljon a családja mellé és magyarázza el az anyukájának, hogy majd ti eldöntitek mi lesz a gyerekkel és a cipőjével. Ott volt az alkalom, hogy ő is neveljen gyereket, nem akart, akkor ne most élje ki dermesztő vágyait!
Kettőtök közül egy nemnormális és az nem te vagy!
Basszus, nincs egyszerű dolgod! Nekem egyszer annyira elborult az agyam az anyósom miatt, hogy beolvastam neki.
Azt bátorkodtam mondani, hogy: "Felnevelt két gyereket úgy, ahogy azt jónak látta, és szeretném megkérni, hogy ezt a jogomat én is had gyakoroljam"! Azóta nem akar, vagy nem mer beleszólni semmibe!!
Kitartás, gyűjts erőt, és mond el a véleményed. Túl sok mindent nem veszíthetsz vele! :)))))
Kedves kérdező.
Javaslom menekülj.
Nem tudom miért de olyan érzésem van hogy ti együtt laktok.
Pucoljatok onnan. Ez egy rosszindulatú asszony.
És ha a férjednek van esze segít csomagolni.
Újra én: legyetek állandóan elfoglaltak és szűkítsetek havi egy látogatásra ha nem együtt laktok.
És ragaszkodjatok hogy telefonon előre jelezze érkezését.
Ha nem tartja be "ne legyetek otthon" mikor jön.
Meg fogja tanulni.
Gyűjts erőt és TEDD HELYRE a kedves mamát!!! Muszáj!! Hidd el, a saját és a gyereked védelmében!
Sajna tesóméknál is ez volt- tesóm is csak nyelt nyelt. Egyszer tesóm sajna balesetet szenvedett és nagyon beütötte a fejét, agysérülése lett. Egy idő után már megismert mindenkit- de minden addig elrejtett érzelme kijött rajta, nem tudta palástolni magát. Úgy helyrerakta az anyósát... hogy azóta is tudja a banya hol a helye. Azóta tesóm persze már jól van, szerencsére, a helyzetük - ilyen szerencsétlen módon is- de megoldódott. Szerintem már váltak volna, ha nem így történik. :( Borzasztó, hogy némely mama abszolút nem tudja hol a helye, és ennyire rosszindulatú, és szemét tud lenni. Én hálát adok az égnek, hogy nekem anyósom és anyukám is egy fölreszállt angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!