Mit tennél a helyemben?
Előző kérdésem ez volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Azóta 2hete ismét kórházban vagyunk,mert elkapott egy vírust és fájt a torka füle így ismét alig evett.Letelt a 10nap és még mindig keveset evett a olyan 500 körül.A babám most 6250g így 900 kéne naponta,tegnaptól beraktak neki szondát és ezen keresztül 150-ig pótolnak neki.Én nem tudom ezt elfogadni,hogy minden lelete negatív mégsem eszik.Amióta szonda van pláne nem.:-( Két napig elfogadta előtte a cumis üveget,aztán megint nem.Már nem tudom mi tévő legyek.Azt nem bánnám ha keveset eszik hisz nem vagyunk egyformák,viszont a folyadék kéne,és ő azt se akar.
Na végre...és hogy vagy? Nagyon kimerültél?
Most akkor összességében szerinted mitől volt ez?
most eszik már kanállal is?
Most,hogy végre haza jöttünk jól vagyok!Ott bent már azért voltam kikészülve mert mindig szurkálták,meg hát a szonda is kínzás volt szerintem.És nagyon sajnáltam szegényt,hogy mennyit szenved már.Igen eszik kanállal.Szerintem ő egyébként sem túl nagy étvágyú,de sajna nem ivott folyadékot mert nem fogadta el.Most már eszik tápszert,nem sokat 60-90 között és utána mindig ráetetek főzit,pépet kb ugyan annyit.Szerintem nem izlik neki a tejmentes tápszer(nem csodálom nagyon rossz!)és csak minimálisat eszik belőle.:-)
Miért volt?Hát szerintem nem akart a cicin kívül mást!Inkább elvolt azzal a kevéssel.És két hónap kellett neki,hogy végre mást is egyen.Meg közbe volt ez a vírus amitől középfül gyulladása lett.Jött a foga is,szegénykének nagyon össze jött.:-(
De szerencsére vége a rémálomnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!