Mi tennél, ha egy nagyon közeli ismerősödről, rokonodról kiderülne hogy abortusza volt?
Főleg azokat kérdezem, akik "elvakultan" ellenzik, de mindenki véleménye érdekel!
Köszönöm
Normál esetben nem érdekelne. De az én családom nem a normális kategória. 21 éves vagyok, teherbe estem. Egész terhességem alatt kampányoltak egyes kedves rokonaim, hogy ha nem adom örökbe a gyerekem "kitagadnak." Csak a szidást kaptam, hogy felelőtlen kis csitri vagyok, előadták, hogy ők milyen tökéletesek, hibátlanok, csak az a jó döntést amit ők mondanak. Aztán kiderült mindkettőről, hogy 3-3 abortuszok volt!!!!
Természetesen megtartottam a kisbabám és nagyon boldog vagyok. :) Ezekkel a rokonaimmal meg nem is beszélek. Ők sem hívtak fel, pedig a szembelévő házban laknak. Ha látnak nem is köszönnek. De nem érdekel a kisfiam egyetlen hajszála is többet ér náluk!
Bocsi, ha hosszú lett, de ki kellett írnom magamból :D
Senki fölött nem szabad ítélkezni!
Nem ismerjük a körülményeket,senki helyében!!!!nem lehetünk!
Ha valaki ellenzi az abortuszt,akkor ne legyen neki!!!
De,hogy más fölött ítéletet mondjunk az durva!
A testvéremnek is volt és nekem is...
Te,Ti mi jogon alkotsz/alkottok véleményt erről???
Ismersz,tudod mi a háttér???Nem!!!
Akkor...?
Utolsó, én ugyan nem ítélkezem!!! Mint mondtam, nem lett volna ezzel nekem semmi bajom, ha nem ezt kapom a rokonaimtól. Bort isznak és vizet prédikálnak?? Na ne...
Egyébként meg egyetértek azzal, hogy ehhez senkinek semmi köze, senkinek nem lehet könnyű ezt végig csinálni, nem kell még más halandók ítélkezése is..
Szerintem semmit.Ezt el kell fogadni ahogy van.
Nekem 4 gyerekem van,ha még lenne se vetetném el,de nem lesz,mert védekezek.
Elég őket is becsületesen felnevelni a mai világba.
Én sem ítélkeznék senki felett,pontosan azért mert valóban nem ismerjük az okokat,ki miért jut egy ilyen döntés mellett.
Jó,hogy van olyan aki fel tudja ezt dolgozni,én sajnos nem ez a fajta vagyok,de én is kerülhetek még "ne adj Isten" ilyen helyzetbe,bár védekezünk.
De mivel nem rég szültem az első babám,még most nem szeretnék másikat.
De volt nem is egy olyan ismerősöm aki védekezés mellett lett terhes,egyértelmű hogy így nem akarta...
De magamból kiindulva,ha engem vonnának kérdőre,vagy ítélkeznének felettem emiatt elküldeném őket a pics@ba.
Felnőtt nő vagyok,én tudom mit akarok,én élem a saját életem nem más...
Csak is én ismerem a pénztárcám helyzetét,hogy becsülettel tudnék e még egy gyereket felnevelni,hogy mindent megadhassak neki.
Foglalkozzon mindenki a saját dolgával:),én ezt így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!