Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Előző kérdésem ez volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Azóta 2hete ismét kórházban vagyunk,mert elkapott egy vírust és fájt a torka füle így ismét alig evett.Letelt a 10nap és még mindig keveset evett a olyan 500 körül.A babám most 6250g így 900 kéne naponta,tegnaptól beraktak neki szondát és ezen keresztül 150-ig pótolnak neki.Én nem tudom ezt elfogadni,hogy minden lelete negatív mégsem eszik.Amióta szonda van pláne nem.:-( Két napig elfogadta előtte a cumis üveget,aztán megint nem.Már nem tudom mi tévő legyek.Azt nem bánnám ha keveset eszik hisz nem vagyunk egyformák,viszont a folyadék kéne,és ő azt se akar.

2012. aug. 25. 09:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ami furi, hogy nem beesett, hanem kidomborodott a kutacsa??? mert a kiszáradásnál beesik...a kidomborodás a dokink szerint agyhártya gyulladásnál szokott lenni(erre csináltak vajon tesztet????) vagy egyéb kóros agyi folyamatoknál lehet, de Te írod, hogy amúgy jó kedvű, normálisan viselkedik, tehát hála az égnek ez biztos kilőve...nem ijesztgetni akarlak...
2012. aug. 25. 15:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen két hete mikor ki volt domborodva agyhártya gyulladásra is gondoltak.De szerencsére nem az volt,csak attól a vírustól amitől a torka és a füle is begyulladt lett olyan neki.Akkor mikor bevittük látta szemész, neurológus,de minden rendben van nála.Kardiológusnál is vizsgálták a nem evés miatt és minden lelet negatív.A kutacsa is rendben van azóta.
2012. aug. 25. 15:32
 13/26 anonim ***** válasza:

Menjetek át a Sotéra, én ezt tudom mondani.

Sajnos protekciót nem tudok intézni, de valaki a papírokkal menjen be, és beszéljen egy ottani dokival.

2012. aug. 25. 16:02
 14/26 anonim ***** válasza:

ja, jól van, akkor örülök, hogy gondoltak erre is...:-)) tényleg, csak azért jutott eszembe, mert mondta a dokink ezt, hogy az milyen veszélyes, mert csak a kiálló kutacs, és az influenzaszerű tünetek vannak, a többi csak később jön, mikor már tök veszélyes lehet...

A Sote tényleg jó lehetne...már ha egyáltalán van vmi gond..mert lehet, hogy "csak" egyszerűen Ő ennyit eszik, iszik, és annyi.

nem próbáltad a vizes szivacsot, vagy pelust?

2012. aug. 25. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:
mi a helyzet veletek???
2012. aug. 26. 08:00
 16/26 A kérdező kommentje:

A szondát nehezen bírta....Minden etetés után kihányta amit beleraktak,így kivetettem.Amíg a szonda bent volt nem fogadott el semmit kanállal,se a cicit.Így most tegnap óta már tejem sincs...A tápszerbe bele szív,de amint megérzi el is utasítja.Pedig mindenki azt mondja ha éhes elfogadja..Hát tegnap este 7-kor evett utoljára,de a tápszert se hajnalba se reggel nem ette meg,pedig ennyi idő alatt csak éhes lett.Adtam neki 40ml pépet,de azt se szívesen ette ki is jött belőle.Remélem a sok tömködéstől már megutált enni is...:-(

Nem tudom mi lesz már így velünk.Viszont tegnap óta a teát elfogadta üvegből 10ml-ként összesen 60ml-t tegnap.

2012. aug. 28. 11:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Na akkor szarabb a helyzet, mint a kórház előtt...

És mit mondanak a dokik?

2012. aug. 28. 13:55
 18/26 anonim ***** válasza:

jesszus, akkor nem vagytok ki a vízből...

Hogy bírjátok ezt anyagilag? Én Bp-en lakom, nem tudunk nektek vhogy segíteni vmiben???

2012. aug. 28. 21:45
 19/26 A kérdező kommentje:

Végre úgy néz javul a helyzet kitaláltam,hogy minden etetés előtt tápszerrel megkínálom.Tegnap óta el is fogadta a tápit,nem sokat eszik belőle 50-70ml de utána kap kanállal főzit 70-100ml-t.Így a tegnapi folyadékunk már 730lett!!Remélem ez így is marad,mert már nagyon kivoltam ettől a nem evéstől,és a folytonos szurkálásoktól,úgy sajnáltam szegénykémet mennyit kínozzák.:-(

Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy,hogy segítenél!!:-)

De remélem most már napok kérdése csak,és mehetünk haza!!!

Bár ilyenkor mindig félek,másnapra nehogy megint ne egyen.:-(

2012. aug. 31. 09:38
 20/26 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó hír, örülök!

Akkor további minden jót, remélem többet nem "kell" ide írjál, mert az azt jelenti, hogy jól vagytok!

:-)))

2012. aug. 31. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!