Mit tennél a helyemben?
Előző kérdésem ez volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Azóta 2hete ismét kórházban vagyunk,mert elkapott egy vírust és fájt a torka füle így ismét alig evett.Letelt a 10nap és még mindig keveset evett a olyan 500 körül.A babám most 6250g így 900 kéne naponta,tegnaptól beraktak neki szondát és ezen keresztül 150-ig pótolnak neki.Én nem tudom ezt elfogadni,hogy minden lelete negatív mégsem eszik.Amióta szonda van pláne nem.:-( Két napig elfogadta előtte a cumis üveget,aztán megint nem.Már nem tudom mi tévő legyek.Azt nem bánnám ha keveset eszik hisz nem vagyunk egyformák,viszont a folyadék kéne,és ő azt se akar.
Menjetek át a Sotéra, én ezt tudom mondani.
Sajnos protekciót nem tudok intézni, de valaki a papírokkal menjen be, és beszéljen egy ottani dokival.
ja, jól van, akkor örülök, hogy gondoltak erre is...:-)) tényleg, csak azért jutott eszembe, mert mondta a dokink ezt, hogy az milyen veszélyes, mert csak a kiálló kutacs, és az influenzaszerű tünetek vannak, a többi csak később jön, mikor már tök veszélyes lehet...
A Sote tényleg jó lehetne...már ha egyáltalán van vmi gond..mert lehet, hogy "csak" egyszerűen Ő ennyit eszik, iszik, és annyi.
nem próbáltad a vizes szivacsot, vagy pelust?
A szondát nehezen bírta....Minden etetés után kihányta amit beleraktak,így kivetettem.Amíg a szonda bent volt nem fogadott el semmit kanállal,se a cicit.Így most tegnap óta már tejem sincs...A tápszerbe bele szív,de amint megérzi el is utasítja.Pedig mindenki azt mondja ha éhes elfogadja..Hát tegnap este 7-kor evett utoljára,de a tápszert se hajnalba se reggel nem ette meg,pedig ennyi idő alatt csak éhes lett.Adtam neki 40ml pépet,de azt se szívesen ette ki is jött belőle.Remélem a sok tömködéstől már megutált enni is...:-(
Nem tudom mi lesz már így velünk.Viszont tegnap óta a teát elfogadta üvegből 10ml-ként összesen 60ml-t tegnap.
Na akkor szarabb a helyzet, mint a kórház előtt...
És mit mondanak a dokik?
jesszus, akkor nem vagytok ki a vízből...
Hogy bírjátok ezt anyagilag? Én Bp-en lakom, nem tudunk nektek vhogy segíteni vmiben???
Végre úgy néz javul a helyzet kitaláltam,hogy minden etetés előtt tápszerrel megkínálom.Tegnap óta el is fogadta a tápit,nem sokat eszik belőle 50-70ml de utána kap kanállal főzit 70-100ml-t.Így a tegnapi folyadékunk már 730lett!!Remélem ez így is marad,mert már nagyon kivoltam ettől a nem evéstől,és a folytonos szurkálásoktól,úgy sajnáltam szegénykémet mennyit kínozzák.:-(
Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy,hogy segítenél!!:-)
De remélem most már napok kérdése csak,és mehetünk haza!!!
Bár ilyenkor mindig félek,másnapra nehogy megint ne egyen.:-(
ez nagyon jó hír, örülök!
Akkor további minden jót, remélem többet nem "kell" ide írjál, mert az azt jelenti, hogy jól vagytok!
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!