Kisfiam 11 hónapos. Még nem volt foga, nagyon vicces volt a sogornőmnek, hogy harapdálta az arcát a fiam, amikor fájt a foga , ezen nagyokat kacagott a sogornőm, hiába figyelmeztettem többször hogy ez nem lesz annyira vicces, ha már van foga. Egy hónappal ezelött, odatartotta az arcát és megharapta a fiam. Volt már foga, én azonnal leszidtam érte ( a gyereket) egyébként tiltást megért szép szÓval is, mással nem csinálja a harapást. Ma meglátogatott a sogornőm és anyosom. A fiam odament a földön ülő sogornőmhöz, nem tudom, hogy akart e harapni, csak azt láttam, hogy a nagyon lyukacsos kötött puloverbe beakadt a gyerek foga és rángatja kifele a s. nőm, majd miután kiszabadította lekevert 3 pofont e gyereknek. Tény nem volt nagy, már csak azért sem, mert túl közel voltak egymáshoz, de hogy nevelő célzattal ütött az arcára az biztos. Te hogy reagálnál?
Én felállítottam volna és megmondtam volna, hogy köszönjük, hogy eddig itt volt, de kint tágasabb és azt mindig tartsa szem előtt, mert nm kívánatos személy lett a lakásomban
2012. márc. 29. 21:55
2/23 anonim válasza:
Én szerintem semmit,de a párom biztso elküldte volna a piocsába...én csak azért nem,mert nem vagyok egy veszekedős típus,de ha "bátrabb"lennék elküldeném,h pofozza a saját gyerekét..nevelő szándékkal sem,ha pofozni kell,majd maximum én vagy az apja!de még mi sem...
2012. márc. 29. 21:56
3/23 anonim válasza:
felháborodnék! 11 honapos gyereket még nemis szabad arcon vágni én a kisfiamnak a fenekére is csak akkor vágok rá ha már nagyon muszály inkább törjön el a kezem mint h arcon vágjam pedig ö már 17 hos
2012. márc. 29. 21:56
4/23 A kérdező kommentje:
Én annyit mondtam, ha ez mégegyszer előfordul, csak az, hogy ráemeli a kezét, nem látja többet a gyereket. Egyébként nem vagyunk olyan jóban. Eddig is a nem kivánt személyek listáján voltak.
Párom szerint túl komplikálom, mert nem is ütötte meg csak megpaskolta.
2012. márc. 29. 21:59
5/23 A kérdező kommentje:
Ja és ő akar lenni a kersztanyja. Egyébként gyereke nincs.
2012. márc. 29. 22:00
6/23 anonim válasza:
Hát elküldtem volna a halálba az tuti! Még én sem ütöttem volna meg a saját gyerekem, nem hogy más! Főleg, hogy eddig engedte neki a harapdálást, most meg üti érte?!
Szegény kisfiad!
A sógornőd meg egy darabig nem is engedném a gyerek közelébe!
2012. márc. 29. 22:00
7/23 anonim válasza:
Az én 2 éves unokaöcsém olyan 8 hónapos kora óta ver engem (meg mást is, hiába szólnak rá). Néha tök durván csinálja, eskü fáj is. Olyankor állandóan elmondom neki, hogy nem szabad, meg csúnyán nézek, de soha nem jutott volna eszembe 3 pofont lekeverni neki vagy csak úgy megpaskolni.
Az első hozzászóló tök jól leírta, hogy mi járna a sógornődnek.
2012. márc. 29. 22:01
8/23 anonim válasza:
11 hónapost paskolhatja, még nem érti. Szerintem jól csináltad, ez volt a figyelmeztetés, de ha még 1x előfordul légy következetes és tessékeld ki őt az otthonodból. Főleg ha nem vagytok annyira jóban, milyen jogon emel kezet a te gyermekedre.
2012. márc. 29. 22:03
9/23 anonim válasza:
Elküldtem volna a halál ...-ra...
És többet vissza se jöjjön
2012. márc. 29. 22:03
10/23 anonim válasza:
egyszerűen: megkértem volna, hogy húzzon el a francba. Így szó szerint.
Az a minimum ezután h nem tehetné be a lábát a lakásba. Az meg mellékes, hogy többet nem vinném a gyereket a közelébe és lemondhatna arról, h ő lesz a keresztszülője. Engem nem érdekelne a bocsánatkérése. Egy normális ember nem pofozgat, meg emelgeti a kezét nemcsak a saját de más gyerekére sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!