Mit tennél, ha egyszercsak beállna a derekad és nem tudnád felvenni a babádat?
Én egyszer jártam így, 6 hónapos volt akkor a lányom. Délutánig gyakorlatilag négykézláb intéztem a baba körüli dolgokat, közben potyogtak a könnyeim. A férjem megígérte, hogy délután, ha hazaért átvisz masszőrhöz, erre telefonáltak a suliból, hogy a fiam eltörte az ujját. Így Őt kellett bevinni a kórházba (masszőr másik településen).
A lényeg, hogy amíg távol voltak, fel kellett emelni a picit, valami újra roppant, és onnantól szabadon tudtam mozogni, csak 2 napig sajgott még.
én ilyenre apranaxot szedek
már az első után egy hangyányival jobb szokott lenni
Hú, ez rossz lehet.
Nekem gyógytornász a lumbágóra mindig mondja, hogy ha csak sima becsípődés (nem huzattól, izom megeröltetésétől stb) akkor valahogy vissza kell mozgatni a helyére az elkóborolt ideget.
Én lefekszem hanyatt a földre, felhúzom a térdeim a hasamhoz és elkezdek a padlóval párhozamos köröket leírni az összezárt térdeimmel 20-20 egyik és másik irány (eleinte ezek pici körök, később lesz már rendes). Aztán megpróbálom jobbra leengedni az összezárt térdeim merőlegesen a testemre, hogy húzodjon egy picit a derekam majd ugyanez a másik irányba. Eleinte majdnem betojok annyira fáj, de ha aznap vagy 4-5 alkalommal ezt megcsinálom és bekenem valami placebo krémmel (medvés, vietnámi, melegítős, aloés, voltaren stb), másnapra szinte elmúlik.
Dokit hivd ki mindenképp. A nagy mennyi idős? Nem tud ő segiteni neked? Tudom miylen rossz nekem kétszer volt ilyen. Először anyós tudott segiteni legközelebb meg potyogó könnyekkel láttam el a babám. Házimunkát meg felejsd el.
jobbulást!
Nem kaptam :( Csak gyógyszert, gyulaadáscsökknetőt. Már egész egyenes vagyok, de még mindig sajog, emelni nem tudok, pedig muszáj :( Kijött a doki házhoz aznap este, de nem volt indokolt megböknie.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!