Milyen hordozótakarótok van? Egyszerű felvenni? Nekem kicsit macerás :- (
Szia! Ezelőtt rugalmas hordozókendőben hordoztam (Liliputi), mei-taiból ez az első, én rögtön meg tudtam kötni, tehát könnyű :)
Most is épp itt alszik rajtam az én kincsem. :)))))
Nagyon szeretem. (mármint a mei-tait, de a picikémet is:D)
Szerintem a kendő is tök egyszerű volt (bár én csak egyféleképpen hordoztam, elöl) A hosszú kendőt/pántokat mindkettőnél meg kell szokni, hogy bánjak vele.
Mivel már 9 kg, lassan meg kéne tanuljam a hátrakötést. Na ettől félek picit. 5 hónapos amúgy a kicsim.
Apa felügyletével asszem ma este gyakorlunk:))
Nekem is macerás! :(( A bal vállamról mindig lecsúszik! Igazából nem a felvétel a macerás, hanem valahogy kényelmetlen az egész. És a Mei-Tai kötözőin kívül most még a hordozó zsinórjai is lógnak plusszban, ez az agyamra megy. Valószínű háton hordozásra alkalmasabb ez a takaró, de én egyelőre még előre kötöm, igaz már lassan 8 kiló és kezd leszakadni a hátam.
Ja és Tündérputtonyos. Lehet, hogy mi már leveleztünk ez ügyben egyszer? ;)
Igen, biztos!:)))
Nekem is mindig lecsúszik a vállamról.:(
Én is elöl hordozom még. Arra gondoltam, hogy egyszerűbb lenne, ha csak alul lenne egy csat, amit hátul a derekamon összekapcsolok, felül meg a két zsinór helyett lenne egy gumi, amit a nyakamba akasztok, majd ráhajtanám a gyerekre a takarót és hátul összekapcs.
Az enyémen van egy csatt, amit a derekamnál kell összekapcsolni, azzal nincs is baj. A zsinórok azért lógnak, mert ugye állítható a hosszúsága a vállbebújtatós résznek (amúgy nem értem, minek hagytak rá fél métert-kinek van olyan széles válla??), azt legfeljebb levágom. De akkor is lecsúszik a vállamról!! :) ill. :(
Amúgy a célnak megfelel, melegen tartja a kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!