Mennyi idősen kezdte felvenni a papucsodat, cipődet a gyereked?
16 hónapos korától, veszi fel a miénket, néha kacsa lábon.
(Az ő szandáljait már fel tudja venni, igaz néha kacsán, de sokszor teljesen jól és be is csatolja, le is veszi, de csak a tépőzárasat tudja ki- és be csatolni. 18 hónapos)
Szia!
16 hónapos korától cipőmániás!Ahogy jött a jó idő, a játszón megszabadul a sajátjától, és végigpróbálgatja a gyerekekét :) Vagy a szomszédkislányét, ha meglátja azonnal kell neki!
Nekem is a magassarkúimat szereti a legjobban, de az apja 44-es cipőjét természetesen cipőkanállal veszi fel,,mint Apika! :)Ezen röhögtem a legnagyobbat!
Most 20 hós, de már a sajátját is sikerül ált felvenni!Cipőt is papucsot is!
Köszi a válaszokat. Tüneményesek ezek a mai kicsik. Az én 15,5 hónapos kislányom is cipőmániás. Hónapok óta teszi-veszi, "kóstolgatja" őket. Mostanában meg felveszi. Úgy jár a strandpapucsainkban, mint valami silécekkel :). Nagylábon élnek a szülei (40,45):). Ma volt a legviccesebb. A gördülő szandáljaimat vette fel. 6-7-szer előrebukott, térdre esett, de újra, meg újra próbálta. Jó lett volna felvenni.:)
További jó babázást és cipő próbálgatást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!