Felvenni vagy nem felvenni?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy akik mindig felveszik a babát, ha az kéri, azok hogy látják el a házimunkát és hogy főznek, illetve akik nem veszik fel a babát, hanem hagyják sírni, azok hogy bírják hallgatni a keserves sírást?2012. jan. 23. 15:40
1/7 anonim válasza:
Ha hazaér a férjem akkor ő dajkál, én meg mondjuk teregetek, de soha nem hagyom egyedül sírni. Inkább ne legyen minden kész, de én nem tudom hallgatni hogy engem hív én meg cserben hagyom.
2/7 anonim válasza:
Én fölveszem és vannak napok, amikor sehogy nem végzek házimunkát, hanem csak vele vagyok. Viszont többnyire jól eljátszik magának, elég ha beszélek mellette,vagy énekelek. Ő meg pakolja a dobozokat,műanyag poharakat. Most kilenc hónapos. Soha nem hagytam sírni.
3/7 anonim válasza:
Kiviszem magammal a konyhába a hordozóba vagy a babakocsiba, ugyanígy a takarítás. De szerencsére egyáltalán nem sírós. Hordozókendőt próbáltad?
4/7 anonim válasza:
az fontos kérdés,hogy mekkor a babád? mert egy párhetes babát túl sokáig azért nem hagytam orditani én sem.ebben az időszakban én is mindig mindennel elvoltam maradva!amikor már már 3-4hós volt,akkor leraktam a szőnyegre ,és köré raktam játékokat és amig azt nézegette,addig gyorsan elmosogattam,vagy felmostam,stb. amikor már mégnagyobb volt pl 6-7 hós akkor meg belültettem az etetőszékbe behuztam a konyhába és úgy főztünk,hogy közbe beszélem hozzá és szorakoztattam.esetleg beleraktam a járókába,és egy darabig ott is elvolt. Sírni is hagytam később,amikor már tudtam,hogy fáradt (persze előtte megetttem) leraktam a kiságyba,és darabig sírt,de aztán feladta és elaludt
5/7 anonim válasza:
9 hónapos a kislányom, csak akkor csinálom a dolgom ha alszik(d.e és d.u) és annyit amennyi belefér :D, ezen kívül csak vele foglalkozom.
6/7 anonim válasza:
Felveszem. Mindig is felvettem. És mivel ezzel pont azt értem el, hogy a gyerek teljesen megbízik bennem, tudja, hogy ha szüksége van rám, azonnal megyek, így egyikük sem lett sírós, pár hónaposan is szépen eljátszottak egyedül. Ha végképp gáz van - hasfájás, fog, stb. - akkor hordozókendő, az mindig beválik.
7/7 anonim válasza:
Így van ahogy az előző írta, én is mindig felvettem, és néhány hónap után már nem volt gond, ha épp a járókában kellett lennie amíg én házimunkát végeztem. Beszéltem hozzá közben, hallotta a hangom. Most 17 hónapos a leány, de mind a mai napig tök szép türelmesen kivárja, ha más dolgom van, és emiatt ő a kiságyba kényszerül arra a rövid időre. Szerintem ez annak köszönhető, hogy korábban mindig felvettem, megtanulta, hogy anya ott van, ha szükség van rá, meg hogy hamarosan ki fogom venni a kiságyból, így könnyebben türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!