Iszákos gondozónő? Mit tennél a helyemben, ha ilyen gyanúd lenne?
Őszintén várom azok válaszait, akiknek van bölcsis gyermekük, esetleg jártak már úgy, hogy probléma miatt a vezetőig kellett menni! Picurkám szeptember óta jár bölcsibe, iszonyú nehezen szokta meg. Az ő gondozónője egy iszonyú kedves, aranyos, babusgatós, halk szavú hölgy, viszont, a másik egy erélyesebb típus. Nem szereti, ha sírnak a gyerekek, nem vígasztalja őket. 2 hete már kifejezi a kicsim, hogy ő nem szereti, nyugtatja magát, hogy nincs itt XY és elmondja, hogy anya nem sírhatok, persze mindezt sírva. Felmerült a gyanú, hogy a gondozónő iszik, volt aki látta vasárnap este hulla részegen kijönni a kocsmából, másnap hétfőn ő vette be a korán érkezőket, és bizony két esetben én is éreztem és láttam erre utaló jeleket.
Egyszerűen nem tudom mi a jó megoldás, mikor teszek jót, jelezzem-e a vezetőnek? Mi lesz a lányommal, nem tudom az összefonódásokat, nem fognak-e rosszul bánni vele az ott maradó gondozónők? És mi lesz azokkal a kicsikkel, akik az ő gondozása alatt álltak? Ma 2 embertől is azt a választ kaptam, hogy hát szabadidejében azt csinál amit akar, na de könyörgöm, ha valami történik az egyik kicsivel ki lesz a felelős? Olyan kétségek között vagyok, csak őrlődök. Őszintén Te mit tennél a helyemben?
Szia!
Szerintem beszélj a vezetővel, ne konkrétan azzal a dologgal fordulj hozzá, hogy iszik a gondozónő, hanem, hogy a gyereked otthon sír, hogy fél ettől a nőtől, meg nem vigasztalja meg őket stb...
Aztán ezek után én megemlíteném, hogy már volt olyan, hogy érezted rajta az alkohol szagot és mások is látták már részegen kijönni a kocsmából. Bár te nem akarsz beleszólni szabadidejében mit csinál, de azért ne legyen az ital hatása alatt a munka megkezdésekor. Utána megkérheted a vezetőt, hogy kezelje diszkréten a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!