Miért mindenkinek az az első kérdése, hogy "szopik"?
12-nek uzennem hogy hidd el mindent megtettem, es igen, fejtem, tejszaporito teat is ittam, plusz vitamint is szedtem. Hidd el, mindent megtettem hogy legyen, es kepzeld igen idegesitett, na de nem lettem tole depis ha tudni akarod. Probalkoztam, mindent megtettem, de nem ment, ennyi. Kapott tapszert es kepzeld, teljesen egeszseges, boldog kiegyensulyozott babam van. Ha viszont ezt sem hiszed el az mar a te bajod.
A masik, nem nezem le azokat akik gyakoroljak az agykontroll, de en falra maszok ettol a hulyesegtol. Nem hiszek benne, es szerintem hiaba probaltam volna meg azt is, semmi ertelme nem lett volna.
Varom tovabbi lehuzo valaszod, hogy mennyire kenyelmes volt nekem, meg hogy biztos nem tettem meg mindent, plusz az en hibam hogy nem szoptattam evekig.
Ja es meg annyit uzennek, az egyik kerdesedre, igen volt idom kitapasztalni hogy termelodik e eleg tejem. Fejtem tobbszor es azt kapta meg a kisfiam. Na de kerdem en, es az normalis hogy a kisfiam hanyt a szoptatas utan es minden kijott belole????? Talan ez is az en hibam, hogy nem akart szopni????
Valoszinu hogy egy nulla vagyok, mert nem tettem meg mindent, te biztos csucs szuper vagy.
Csak azert mert keptelen vagy barmit is elhinni es neked konnyebb rafogni anyukakra hogy kenyelembol nem szoptatnak, az mar nem az en bajom. Hiszed vagy sem, nem erdekel.
Koszonom eddigi tartalmas valaszaid. Tovabbi szep napod neked. 10-es voltam.
12es vagyok: Igen kétséggel fogadom ,de ha leírod elhiszem ,és én nem csesztettem senkit de a 31 32 es annyira sértve érzi magát hogy bátran leír ilyeneket
"te biztos csucs szuper vagy. "
holott ezt senki nem mondta senki nem sugallta
"Valoszinu hogy egy nulla vagyok, mert nem tettem meg mindent,"
ha így érzi akkor nála van gond ,de biztos ezt sem fogja belátni soha,mindig más a hibás...
Leírtam hogy nekem meg más területen nem sikerültek úgy a dolgok ahogy szerettem volna de igen ezért Én vagyok a hibás és nem a körülmények nem a szomszéd néni és nem az időjárás ... nem is hisztériázok sértve a neten :)
csak annyi volna a valaszom hogy nem kepzeld nalam nincs semmi gond
es nem vagyok megsertodve csak felhuztam magam azon hogy vannak ilyen anyukak mint te, akik latatlanban megkerdojelezik hogy biztos nem tettem meg semmit, holott fogalmad sincs az eletemrol,plusz nem tudsz rolam semmit,
de ha neked ugy jobb, akkor legyen igazad, gondolom most jobban erzed majd magad
Hát nekem is a 12-es válaszoló lett a "kedvencem"
Én is megtettem mindent amit csak lehetett, tejszaporító tea, masszírozás, helyes táplálkozás, sok folyadék stb. Mégse tudtam szoptatni egyetlen egyszer se, fejtem a tejet éjjel nappal 3 óránként, cseppek jöttek csak ki. És ezt 7 hónapon keresztül csináltam mégse lett tejem. Szóval azért nem kell mindenkit egy kalap alá venni, igenis vannak sokan akik mindent megtesznek azért hogy így táplálhassák a babát.
Kedves kérdező! Neked így sikerült, nincs ezzel semmi gond. Így is meg fog nőni és szép egészséges nagy lány lesz belőle :)
Látatlanban miért kellene nekem elhinnem bármit is? Vagy Te mindent beveszel kétségek nélkül? Vannak kétségeim,igen.De Te meg személyeskedsz "nem vagy a kedvencem" honnan tudod hogy nem e a környezeted kedvesebb tagja vagyok ,csak ép képmutató mert neked ez jön be...
Ha magad is meg lennél róla győződve nem itt rínál ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!