Anyukák, honnan tudom hogy "jó" babám van vagy "rossz"?
Mindig ezt kérdezi mindenki,hogy milyen a babám? De honnan tudjam? Első baba,2 hónapos. Mi alapján lehet ezt megítélni?
Annyira hülye kérdés ez,a másik pedig mért az az első kérdésük hogy szopik-e? Az olyan fontos? Persze szopik,de nem értem ez mért olyan fontos sokaknak?
" Szopik? Ehhez sincs senkinek semmi köze. Mi van ha tápszert kap, akkor is ember lesz belőle, te meg nem leszel sem jobb, sem rosszabb anya"
Nem értem, hogy a "szopik-e" kérdésből ez miért következik. Megkérdezik, hogy szopik-e, azért mert érdekli őket vagy azért IS mert segíteni szeretnének, ha esetleg nem megy vagy döcögősen. Csak azért, mert valaki érdeklődik, attól még nem minősíti rossz anyának a kérdezőt, ha esetleg mégis tápis a baba.
A "szopik-e " kérdéstől én is a falon vagyok, pedig igen. de úgy érzem ez belsőbb dolog mint hogy mindenkivel megosszam. de ez már csak ilyen. nemsokára jön a "mikor jön a kistesó?" kérdés is. én már kapom a 8 hós babámmal :)
amúgy nekem nehéz volt vele az elején (most is sokat kel), de nem tudtam volna azt mondani hogy ROSSZ baba, mert nem akart ő nekem rosszat. hülye megfogalmazás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!