Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák, akik már...

Babás anyukák, akik már szültetek! Veletek is egy osztályon voltak az abortuszosok? Nem volt rossz?

Figyelt kérdés
Szerintem mindkét félnek rossz.
2012. febr. 28. 07:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
én a terhespathológián voltam a kisfiam nélkül,mert a kicsim inkubátorban volt,nem tudtam,mi lesz.a kis hülye 15 éves nem fehér lányok,meg fehérek is úgy jöttek-mentek abortuszra,mint én párizsiért a boltba.borzasztó érzés volt.
2012. febr. 28. 07:52
 2/21 anonim ***** válasza:

nálunk teljesen külön szárnyon volt a nögyógyászat. hozzánk csak azokat fektették, akik veszélyezetetettek voltak, vagy elment a magzatvíz de még vártak a természetes szülésre.

mi a férjemmel néha kimentünk a folyosó elejére, ott a nögyógyászatról jöttek néha öreg nénikék akik megcsodálták az újszülötteket.

2012. febr. 28. 07:55
 3/21 anonim ***** válasza:
Én egy szobában voltam velük, amikor a kisfiam átkerült a koraszülött osztályra....:(
2012. febr. 28. 08:02
 4/21 anonim ***** válasza:
Amikor a kislányom született, koraszülött volt, engem felvittek a nőgyógyászatra szülés után, őt pedig inkubátorba, és pont egy olyan lány helyére mentem, akinek már másodszor ment el a pici, és abortusza volt. Rossz érzéssel töltött el, még a mai napig visszaemlékezem rá!
2012. febr. 28. 08:07
 5/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart. Ok biztos kényelmetlenül éreztek magukat, mert ki sem jöttek a szobából. Jóformán csak ebédnel láttuk őket.
2012. febr. 28. 08:08
 6/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is voltak!

Az volt a groteszk az egészben, hogy az egyik 3. abortuszára várót, pont egy olyan szobatársam mellé rakták, akinek 10 év után jött össze lombikkal a pici!

Bár ő egész jól reagálta le!

De természetesen mindenki,aki megfordult ott, védekezés mellett lett terhes és azért nem tarthatja meg, mert olyan gyógyszert szed!:)

2012. febr. 28. 08:17
 7/21 anonim ***** válasza:

Én négyszer szülten a Kútvölgyibe.Egyik szülésemnél mellém tettek egy abortuszos fiatal nőt.Reggel bejött,délután távozott.

Szerintem nem kéne egybe tenni őket.Az a hölgy azért vetette,mert el,mert már volt két fia.

Sajnos az anyagi nagyon sokat számít.

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 28. 08:19
 8/21 anonim ***** válasza:
Szt. Jánosban szültem, ott egy osztályon vannak, egy szobában az abortuszra várók, és a szült nők, a picivel! Engem nem zavart, inkább azokat akik mellettem feküdtek abortuszra várva, és míg rá nem került a sor, nézhettett engem a babámmal, meg a többieket terhesen nagy hassal, vagy pici babával. Gondolom az is benne van hátha meggondolja magát, és megtartja! Volt aki szerette volna a babát de elment, volt akinek van otthon 3-4 gyereke, de már nem akart mégeggyet bevállalni, és volt olyan, aki nem szerette volna. Futószalagon ment, reggel jöttem, 2-3 óra múlva mentek is, fél óránként tolták őket be. Az volt ciki, hogy Apuék jöttek hozzám látogatóba, mindenki bejöhetett a kórterembe, és azt hitte ez csak szülészet, megérezte a szomszéd ágyban fekvő nőt hol az ő babája!? Szegény csak annyit mondott műtétre vár, nem szült.
2012. febr. 28. 08:50
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy direkt egy szobába teszik őket?????
2012. febr. 28. 08:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott teljesen külön folyosón volt a szülészet és a nőgyógyászat, és az abortuszra várókat a nőgyógyászatra fektették, és szerintem ez így jó, mert sok olyan abortusz is van sajnos ami szükséges és nem választott, és ebben az esetben biztos pokoli rossz lehet feldolgozni (és ezen sokat rontana ha más boldog anyukák sok kisbabával vennék körül a lelkileg így is összetört nőket).
2012. febr. 28. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!