Vettetek vagy kaptatok már bosszantóan rossz minőségű babaruhát?
Èn anyámtól játékot kaptam ilyet.
Mágneses rajztáblát. gyerekem 2 napig rajzolt rá, és eltünik a kép. kimondottan kértem hogy jóminöségüt vegyen, mert tutom hogy a gyerekek nagyon sokáig használják, na de ö olcsót vett mert még egy valag más kakit is kellett vennie. Nem szoltam neki, de mérgelödök és sajnálom, hogy anyámtól a gyerek egy ilyen nagyrakás kakit kapott, most már teljesen használhatatlan.
Jujj, ez a pólyabetét nagyon durva lehetett! Ez tényleg sértő szerintem is.
Erről párom nagynénje jutott eszembe. 2. házasságából van egy már iskolás kisfia. Mielőtt a lányunk született, előhozta a garázsból a kiságyat, hogy ezt akkor nekünk adja. Az a fajta egyébként, aki megbántódik, ha nem fogadjuk el. Persze nem győzte hangsúlyozni, hogy ők ezt a Brendonban vették nemtom hány 10ezer forintért, és milyen hiperszuper, és ők sajnos alig tudták használni. Na erre jött a feketeleves, mikor kibontottuk otthon. Csavarok hiányoznak, rácsok több helyen eltörve, festék lepattogva, hát elég furcsán éreztem magam. De végül is rendbe hoztuk, stabil lett és szebb mint új korában lehetett, és szeret benne aludni a kicsi. Tényleg csak azt sajnálom, hogy nem lehet a matracot leengedni benne, így csak addig jó, míg nem áll a pici.
Ennek a kínai overálnak ez a baja, de szépen megvarrtam, és két telet kiszolgált, most is ilyet vettem a lányomnak, ugyan úgy szét ment a lába között, a hónaljnál, de szuper meleg, nem ázik át ha bele fekszik a hóba!
Egyébként anyu szokott kínai játékokat venni, annyit is ér mint az ára, örül neki a gyerek 2-3 napig, mire megúnja szétesik:) most már inkább elkérem az árát, vagy memondom kerek perec hol mit vegyenek.
Lemaradt a végéről:
Szóval az volt a fura, hogy úgy adta elő, hogy érezzük magukat nagyon-nagyon megtisztelve, és legyünk borzasztó hálásak, ami alap lett volna amúgy is. Hát ha még tényleg olyan csilli-villi lett volna az a szegény babaágy, ahogy mondta :))). De minden jó, ha a vége jó, azóta jót mosolygok rajta és örülök, hogy ennyivel kevesebbet kellett megvennünk.
Az overallt meg én is azért szeretem, akármennyi "meló" is van vele, mert az anyaga miatt melegebb és vízállóbb valóban.
Csak az bosszant, hogy miért nem lehet a gyárban rendesen megvarrni, grrr :)).
Kedves kérdező!
Mi a kiságy leengedését úgy oldottuk meg, hogy a párom fúrt alulra is lukat, tett bele tartóvasat és arra rátettük a kiságy fekvőrészét. Így már nem esik ki a gyerek akkor sem, ha áll.
Hú, remélem érthető voltam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!