Vettetek vagy kaptatok már bosszantóan rossz minőségű babaruhát?
Figyelt kérdés
Épp a kislányom overall-ja miatt mérgelődök, mert ajándék volt, örültünk neki, meg szép is. Viszont annyira igénytelenül volt megvarrva, hogy a pántja az első (kímélő programmal történt) mosás után szétbomlott. Majd a combján a varrás az első játszótéri hinta séta alkalmával adta meg magát. Mint kiderült, kínaiban vásárolták. Ez még önmagában nem jelentene semmit, csak furcsa volt, mert még a turis meg öröklött ruháink is kb elnyűhetetlenek.2012. febr. 22. 14:13
11/13 anonim válasza:
Az műszálas harisnyáktól van végem!
Akkor is szikráznak,mikor csak hajtom őket össze...nem is adom a gyerekre,csak ha véletlenül mosásban volt a többi,ami pamut.
12/13 anonim válasza:
Én a Corában vettem Winnys tipegőket,mert le voltak árazva.Kb 3. mosás után patent leszakadt,varrás szétjött,szín már szinte semmi...Többé nem veszek ott semmi babaruhát!
13/13 anonim válasza:
Anyóstól kapott a kislányom nyári ujjatlan kis felsőt (csupa fodrosat) kisnadrággal. Na, a felsőn szép kis rózsaszín masnik tündöklöttek. Első mosás (még mielőtt ráadtam volna a lányomra): leesett vagy két masni a 10ből. Jobban megnéztem, és lám: RAGASZTÓPISZTOLLYAL voltak rá rögzítve a masnik!!!! Hát majd' hanyattvágtam magam. Az ilyen gyártót fel kéne jelenteni. Másik: rugi, szintén anyóstól (nem bántom, szegénynek nem volt szerencséje a ruhavásárlással): Egyszer ráadtam a lányomra, és ment szét mindenhol a varrás mentén. Mintha vagy az anyag feslene, vagy nagy tűvel varrták volna meg... nem is tudtam ráadni többször. Nagyon bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!