Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák, akik már...

Babás anyukák, akik már szültetek! Veletek is egy osztályon voltak az abortuszosok? Nem volt rossz?

Figyelt kérdés
Szerintem mindkét félnek rossz.
2012. febr. 28. 07:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

En kulfoldon elek.

Legutolso alkalommal,mikor a nogyogyaszomhoz mentem,kestem 10 percet,mire az aszisztensno felhaborodott,es kozolte,hogy mostmar nem tud fogadni a doktorur,varjak,amig befejezi a muteteket(3 "mutetje"volt),es ha meg nem jar le a programja,akkor fogad engem is.40 perc alatt 3 no ment be,es vegeztetett abortuszt,en mar kivoltam...mondtam is ferjemnek,hogy soha ilyet nem tennek...8hetes terhes voltam.Ez volt csutortokon...hetfon verezni kezdtem,kedden elveszitettem a babamat.Azota sem hevertem ki,es nem tudom mikor fogom :(.Igazsagtalan az elet,de orulok,mer mar van egy 16hos egeszseges kisfiam,es remelem hamarosan ismet kismama lehetek,mert ez minden vagyam :(

2012. febr. 28. 09:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk az 1. emeleten van a nőgyógyászat, a 2-on a szülészet. Túlhordással befektetett a doki, a szülészeten nem volt hely. A többi kismamával kiültünk a folyosóra, leült mellénk egy fiatal lány(15), és büszkén mondta, hogy ő bizony abortuszra vár... A másik eset, mikor elvesztettem a babánkat, nagyon rendesek voltak a nővérek, mert olyan szobába kerültem, ahol nem feküdt senki. Biztos borzasztó sz@rul éreztem volna magam, ha mellettem egy kismama feküdt volna...
2012. febr. 28. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez nekem nagyon furcsa. Itt (Vác) külön emeleten van a gyerekágyas rész és a nőgyógyászat. Most átépítik és 3 hónapig egy folyósón van, de külön szobák vannak.

Keverés max. akkor ha hirtelen nagyon sokan szülnének és nem lenne hely.

Nekem már az is nehéz volt, hogy missed miatt voltam bent és mellettem kismamák voltak. De ez "csak" nehéz volt.

2012. febr. 28. 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem aki elveteti a babáját, annak legyen rossz érzés, ne annak, aki épp megszüli.

A spontán vetéléseseket kegyetlenség a babások mellé rakni.

2012. febr. 28. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Jézusom, én még ilyet nem is hallottam. Van ilyen? Ez nagyon durva bánásmód szerintem.

Nálunk teljesen külön emeleten van a terhespatológia és a gyermekágyas osztály, még a nőgyógyászat is.

Igaz mikor bent tartottak a kórházban túlhordás miatt, először a patológiára kerültem én is. Na ott volt minden: problémás terhesek (pl vérnyomás, cukor, vese), veszélyeztetett terhesek (pl koraszülés, vetélés), na meg az abortuszosok tábora. De olyan finisben lévő mint én minimális. Szerencsére éjjel kettő körül foglaltam el az ágyamat egy 6 ágyas szobában, és másnap éjjel 2-kor már a szülészeten toporogtam. Így is szörnyen nyomasztó volt, nagyon magam alatt voltam, nem szóltam senkihez, elvoltam keseredve, mert bent tartottak, a babám semmi jelét nem mutatta, hogy kiakarna jönni. Ráadásul egy olyan társaságba csöppentem akik ott élték mindennapjaikat hónapok óta. :(

A gyermekágyas osztályon csak frissen szült anyukák voltunk, nagyon jó volt a légkör és a hangulat.

Nálunk Szegeden minden osztály külön van, még külön emeleten is.

2012. febr. 28. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva volt. 10 hetesen elvesztettem a babámat és egy mindenórás kismamával tettek egy szobába. Engem nem zavart, sosem voltam az a típus akinek fáj más boldogsága, de lehet, hogy ő azt hitte, hogy abortuszos vagyok, vagy azt gondolta, hogy bánt, hogy nekem nem sikerült, neki meg igen, mindenesetre egy szót sem szólt hozzám a 3 nap alatt, amíg bent voltam.
2012. febr. 28. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Mikor halott babát szültem akkor szerencsére nem raktam be olyanok mellé. Viszont a másik babámat mikor elveszitettem, akkor mind2 szobatársam abortuszon volt. Hát nagyon rossz érzés volt, hogy nekik nem kellett és eldobják, nekem meg már a 2. nem sikerül.

Aztán forditott helyzetben is voltam, amikor szülésre vártam már bent, és mellém tettek egy csajt aki (nem emlékszem pontosan, azt hiszem 3. vagy 4. hóban járt). És akkor még gorombán be is szólt neki valami miatt a nővér, hogy maga mit akar hisz nem él már a magzata. Na az nagyon durva volt. Sajnáltam őt, mert átéreztem a helyzetét.

Ja, és mikor a vesztésem volt, akkor ugye sorakoztunk egy váróba az abortuszosokkal. Hát én voltam az egyedüli vetéléses, többi legtöbbje csitri. Sorba mentünk mint a vágóhidon.

2012. febr. 28. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart, beszélgettünk, sajnáltam. Inkább ő érezte magát kellemetlenül, nekem úgy tűnt, viszont az első terhességem sajnos missed ab-bal végződött, mert elhalt a terhesség. Hat hetes voltam és azt gondoltam, és vhogy ugy magyaráztam magamnak, hogy ő még nagyon pici, még nem is tűnt babának és ez nem halál, sikerül következőleg, viszont akkor iszonyatosan megviselt,h mindenórás kismama mellett feküdtem... Féltem,h nekem a műtét miatt majd nekem nem lehet, meg ilyesmi. És még elég fiatal is voltam akkor, 23 éves... Azóta van 4 gyönyörű gyerkőcöm, Istennek hála :) De azért akkor rossz volt.
2012. febr. 29. 12:44
 19/21 ekeke ***** válasza:
0%
Hazamegyek, összetörök lelkileg, kinyírom a gyerekem, majd ismét összetörök lelkileg. Persze csak ha engedélyezik, mert ha orvos vagyok, akkor ölhetek.
2012. márc. 1. 22:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Kulturáltabb kórházakban külön osztálya van a szülészetnek és a kisműtétre váróknak. Ez utóbbi helyen fekszenek az abortuszra várók illetve akiknek egyéb nőgyógyászati kisműtétje lesz. Csodálkozom, hogy a Jánosban ez ömlesztve van, mondjuk máshonnan se hallok sok jót erről a kórházról.
2012. márc. 13. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!