Anyukák! Volt valaha rossz álmotok a babátokkal, ami mély nyomott hagyott bennetek és nehezen tudtátok magatokat túltenni rajta?
Ha igen mi volt az és hogy léptetek rajta túl?
Hogyan emésztettétek meg?
Igen. Kb 3hónapos volt a picim. Azt álmodtam, hogy ébren vagyok, babám a sarokban sír, oda akarok menni hozzá, de akkor hirtelen rám néz, eltorzul az arca és mint az ördögűzőben elkezd üvölteni és forgatja és rázza a fejét.
Itt felébredtem, babám ott szuszogott mellettem. Már nem tudtam visszaaludni. Kb 3-4napig rányomta a hangulatomra a bélyegét, de elmeséltem férjemnek, sokat voltunk levegőn, elterelte a figyelmem és így elvesztette a jelentőségét az álom.
Amikor az elsőm megszületett akkoriban volt, hogy egy apuka álmában ráfeküdt a babára és meghalt (együtt aludtak).
Sokszor álmodtam azt, hogy ráfeküdtem, pedig mindig ülve szoptattam a másik szobában, tehát esély sem volt rá. volt, hogy felriadtam emiatt és szóltam még a férjemnek is.
Azóta is indig ülve szoptatok a másik szobában. 3 gyerekem van.
terhesen volt visszatérő álmom, h tartom a babámat a kezemben és mire újra ránézek már csak egy játékbaba.
miután megszületett volt olyan álmom, h elvették tőlem és bántani akarták, de tiszta erőmből az ismeretlennek rohantam... arra keltem fel hogy sírok.
Úgy emésztettem meg, hogy felvettem a babám és megöleltem, éreztem, hogy minden rendben.. de szörnyű az ilyesféle álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!