Tényleg ennyire gázok az anyósok? Az enyém egy kígyó!
Az én anyósom is rendesen iszik pálinkát,aztán meg csodálkozik,hogy nem hagyom ott a 2,5 éves lányomat.Kosz va rendesen,undorító.Egy példa tavaly nyáron ott voltunk és mivel falu stb tök sok szúnyog volt hiába vittem a szúnyogriasztó sprét nem használt marhára összecsípték az akkor 1,5 éves lányomat (itt pesten 3 emelet egy db nincs)
Hazajöttünk és röhögve újságolta,hogy vett ilyen konektorba bedughatósan az unokájának ha mégegyszer megyünk stb,de este bedugta és milyen jó volt.Na gondolhatjátok egy darabig nem mentünk.Múlt hétvégén voltunk és ÉN vettem,hogy viszem mert már van egy 4,5 kislányom is.És egy szót se szólt,hogy oda adom azt a sz.r vape szúnyugriasztót.inkább magára elhasználta minthogy az u nokájának oda adta volna.Voltam olyan ideges,hogy csuda.Még jó,hogy nekem volt annyi eszem,hogy vittem.De napestig sorolhatnám miket csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!