Fiús anyukák nem féltek attól, hogy Ti is olyan anyósok lesztek, mint akiket most szidtok?
Figyelt kérdés
Természetesen azokra gondolok, akik nincsenek jóban az anyósukkal, azaz 10-ből 7 anyára.2009. febr. 3. 15:51
1/13 anonim válasza:
nem, én nem vagyok elmebeteg:))
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan lennék, aki nem megy át az unokájához 3-4 hétig. Engem jobban érdekelne az unokám fejlődése. Szerintem ez attól is függ, hogy az anya milyen viszonyban van a fiával. Remélem a mi kapcsolatunk olyan lesz, ha neki nem tetszik valami akkor odaáll elém és tisztelettel ugyan, de megmondja nekem. Anyukám pl. jó anyósa a sógornőmnek és még tudok mondani jó anyósokat. Mind nagyszerű kapcsolatot ápol a fiával :)
3/13 anonim válasza:
de, nagyon... már most úgy vagyok vele, hogy nehogy valaki rá merjen nézni. Aztán amikor elképzelem, hogy majd hazahozza a barátnőjét, az nyalja-falja... belegondolok hogy egyszer majd nem én leszek az életében a legfontosabb, holott ő mindig az lesz az én életemben...tudom, borzasztóan hangzik, de ez van. de majd nagyon igyekszem jóban lenni a menyemmel és megtalálni az egyensúlyt, nem beszélni bele az életükbe. Szóval én oda fogok rá figyelni, de félek, hogy olyan leszek mint az anyósom. :( Néha azt hiszem, hogy a sok beleugatás a bosszú azért, amit annak idején ő kaphatott az ő anyósától. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mielőtt nekem szegezné valaki, én is fiús anyuka vagyok, csak nekem nincs anyósom.
2009. febr. 3. 15:58
5/13 A kérdező kommentje:
Na pont erre gondoltam. Olyan nehéz elképzelni, hogy egyszercsak ennek a kis emberkének, akit mi szültünk meg, önálló élete lesz, amiben csak másodhegedűs szerepünk lesz.
2009. febr. 3. 16:00
6/13 anonim válasza:
én is gondolkoztam ezen. a másodhegedűsség elkerülhetetlen,de akkor már legalább ne utáljanak,hanem szeressenek. Én biztos nem fogom minden nap felhívni a fiamat felnőtt létére,hogy hogy van,meg minden létező hülyeségbe beleszólni... ha majd nagyon kezdek megkattanni,elmegyek egy nyugdíjas klubba kötögetni :))) vagy valami hobbit keresek magamnak...
7/13 anonim válasza:
Én azzal nyugtatom magam, hogy előttem ott van a rossz példa, és majd mindig arra gondolok, hogy olyannak nem szabad lenni. Remélem majd sikerül:-)
8/13 anonim válasza:
Én ismerek jó anyósokat, az enyém nem ebbe a kategóriába tartozik, pedig mindig jó anyósra vágytam akivel jó a kapcsolatom. Most sem rajtam múlik, de az a nő elviselhetetlen. Azt hiszem az mond valamit hogy a saját lánya is menekül otthonról. Az én anyukám szerintem jó anyós. Soha nem szólna bele semmibe és Isteníti a vőjét. Én olyan anyós akarok majd lenni amilyenre én vágytam.
9/13 anonim válasza:
Nekem a nagy fiam 17 éves-nagyon jó kapcsolatban vagyunk-,és én nagyon bírom a barátnőit (az aktuális és ex csajait is)...remélem mire a pici(8 hós)megnő,az agyam nem megy el,és nem leszek sárkány...
10/13 anonim válasza:
Ok, most egyfelől kétségbeestem itt visszaolvasgatva a válaszokat. Ennyire még nem gondoltam bele a dologba. De azét bízom benne, hogy jó anyós leszek. Hozzáteszem én szerencsére jól kijövök anyósommal, van úgy, hogy mi megyünk egyik hétvégén, van hogy ők jönnek hozzánk hétvégén baba lesre..:) Most 7 hósak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!