Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anyósok lesztek?

Milyen anyósok lesztek?

Figyelt kérdés
Én mindig úgy voltam vele, hogyha hazahozz egy lányt, én tuti jófej leszek, alapból jól kijövök mindenkivel. De aztán bevillant, hogy eddig én voltam az ő mindene, de jön valaki, aki elviszi. Belém bújt a kisördög, bár remélem úgy fogom majd fel, hogy lett egy lányom is.
2011. júl. 28. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

jó, a párom anyja is nagyon kedves aranyos, nem is lehetne jobb.

De ha az illető bunkó módon áll majd hozzám akkor én se fogom magam türtőztetni

2011. júl. 28. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom mi lesz, ha a lányom hazahoz egy fiút. Bár még nagyon nem aktuális a dolog sztm nem lesz semmi baj. Velem már most mindent megbeszélhet, és a barátaival, barátnőivel is elég nyitott vagyok.

Az apja fog sztm inkább nyugtalankodni (tipikus: jaj elveszik az én pici lányom) de ő sem lesz kriminális eset...

2011. júl. 28. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már a gyerek születése óta szeretném felfogni, tudatosítani, hogy ő nem a tulajdonom, ő egy önálló, külön emberi lény, és nem az ENYÉM. Nem egy tulajdon, még a macskát sem kezelem annak, egy embert végképp nem, hiába én szültem. Van saját akarata, vannak saját döntései, melyeket tisztelni kell (ezt az én szüleim sosem tették meg, mindig az ő akaratuknak kellett érvényesülnie, ezért nagyon megsínylettem). Ha fiam lesz és szeretni fog egy lányt, áldásom rá, csak legyen vele boldog, ennyi, amit szeretnék. Sokkal jobban járok, ha mellette állok, mert akkor kicsit még mellettem is marad... viszont ha ellene cselekszek, ki akarom sajátítani, akkor eltaszítom magamtól és elveszítem a tiszteletét és a szeretetét. Szóval jó anyós szeretnék lenni. :)
2011. júl. 28. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Harmadik vagyok. Annyit hozzátennék még, hogy az én szüleim rendesek voltak mindegyik pasimmal, segítenek a mostani páromnak is (tán szívesebben is, mint nekem), támogatják. Az ő szülei viszont borzasztóak, nem bírják elviselni, hogy a fiúk nem hajlandó tűrni tovább a bólogatós kutya, csicska szerepet, amit ráerőltettek otthon, ráadásul a számból kinézik a falatot, ha ottvagyok, annyira spórolósak, de azért a külföldi nyaralás mindig belefér nekik, persze mikor a párom nélkülem nem akart elmenni velük, meg akart hívatni (persze nem ingyen), az volt a lépés erre, hogy akkor egyikünk sem ment, de ők aztán egy fillért sem énrám... erre meghívtak egy távolibb rokont, csak nehogy én elmenjek. Soha egy rossz szót nem szóltam nekik, sőt én vittem a drága ajándékot ünnepekkor, de ők itt húzták ki nálam a gyufát. Nem vártam én semmit sem tőlük, de azért nagyon bunkó volt, hogy igazából bárkire kiadnak 10 fillért, csak rám nem.
2011. júl. 28. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően barátkozós vagyok, és kedves az emberekkel, azaz szeretek ismerkedni, mindenkivel barátkozni, de félek hogy a fiam barátnője kemény dió lesz, nem az ő jelleme miatt, vagy az enyém miatt, hanem mert a kisfiam a mindenem, még kicsi, de már ráz a hideg ha arra gondolok hogy egyszer már nem én leszek neki az első.

Mindazonáltal mindig igyekszem majd felülbírálni önmagam, és odafigyelni a visszajelzésekre, pl. férjemtől vagy fiamtól. Magyarul tudatosan igyekszem visszaemlékezni arra amikor én kezdtem randizgatni a férjemmel, és arra, hogy mit kifogásoltam akkoriban anyósomban :)

2011. júl. 28. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint az én anyósom. Szeretettel és barátsággal fogom fogadni a gyermekem választottját és amiben csak tudok, segítek majd nekik a közös életük elkezdésében.
2011. júl. 28. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Én pocsék, mert pasi vagyok...
2011. júl. 28. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
huh... ha tényleg rendes, kedves, normális lesz a vejem vagy a menyem, én is biztos normális és jó anyós leszek... viszont ha valami miatt nem fog tetszeni a delikvens...hááááát, nem fogom magamban tartani a véleményem...
2011. júl. 28. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, pedig már aktuális, csak még nem fogtam fel... A fiam hazahozott bemutatni egy másik fiút :(((
2011. júl. 28. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

22:31 basszus nem semmi! Hogy dolgozod ezt fel?

De, hogy a kérdésre válaszoljak: abszolút halvány lila gőzöm sincs róla. Már a testvérem nőjétől is kiborulok. Kedves vagyok vele, és nem éreztetem, hogy mégis hogy merészel hozzáérni...egyáltalán szóba állni a kisöcsémmel?! Igyekszem megbarátkozni, nem könnyű, majd beleszokok, talán jó lecke lesz ahhoz, hogy ha a most 2 éves kislányom hoz majd haza valakit :D

Szeretnék olyan anyós lenni mint anyukám, aki ha idegbajt is kap néha mosolyogva tűri, hogy a saját hibáimat én kövessem el. (nyilván ha durva dolog lenne nem tűné). Remélem én is be tudom majd fogni a szám. :)

2011. júl. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!