Milyen anyósok lesztek?
jó, a párom anyja is nagyon kedves aranyos, nem is lehetne jobb.
De ha az illető bunkó módon áll majd hozzám akkor én se fogom magam türtőztetni
Nem tudom mi lesz, ha a lányom hazahoz egy fiút. Bár még nagyon nem aktuális a dolog sztm nem lesz semmi baj. Velem már most mindent megbeszélhet, és a barátaival, barátnőivel is elég nyitott vagyok.
Az apja fog sztm inkább nyugtalankodni (tipikus: jaj elveszik az én pici lányom) de ő sem lesz kriminális eset...
Alapvetően barátkozós vagyok, és kedves az emberekkel, azaz szeretek ismerkedni, mindenkivel barátkozni, de félek hogy a fiam barátnője kemény dió lesz, nem az ő jelleme miatt, vagy az enyém miatt, hanem mert a kisfiam a mindenem, még kicsi, de már ráz a hideg ha arra gondolok hogy egyszer már nem én leszek neki az első.
Mindazonáltal mindig igyekszem majd felülbírálni önmagam, és odafigyelni a visszajelzésekre, pl. férjemtől vagy fiamtól. Magyarul tudatosan igyekszem visszaemlékezni arra amikor én kezdtem randizgatni a férjemmel, és arra, hogy mit kifogásoltam akkoriban anyósomban :)
22:31 basszus nem semmi! Hogy dolgozod ezt fel?
De, hogy a kérdésre válaszoljak: abszolút halvány lila gőzöm sincs róla. Már a testvérem nőjétől is kiborulok. Kedves vagyok vele, és nem éreztetem, hogy mégis hogy merészel hozzáérni...egyáltalán szóba állni a kisöcsémmel?! Igyekszem megbarátkozni, nem könnyű, majd beleszokok, talán jó lecke lesz ahhoz, hogy ha a most 2 éves kislányom hoz majd haza valakit :D
Szeretnék olyan anyós lenni mint anyukám, aki ha idegbajt is kap néha mosolyogva tűri, hogy a saját hibáimat én kövessem el. (nyilván ha durva dolog lenne nem tűné). Remélem én is be tudom majd fogni a szám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!