Milyen anyósok lesztek?
Figyelt kérdés
Én mindig úgy voltam vele, hogyha hazahozz egy lányt, én tuti jófej leszek, alapból jól kijövök mindenkivel. De aztán bevillant, hogy eddig én voltam az ő mindene, de jön valaki, aki elviszi. Belém bújt a kisördög, bár remélem úgy fogom majd fel, hogy lett egy lányom is.2011. júl. 28. 19:53
11/11 anonim válasza:
22.31.
Szerintem nagyon nagy dolog volt a fiadtól, hogy hazavitte és bemutatta, ez azt jelzi hogy bízik benned és igazán szuper kapcsolatotok lehet! Ne hagyd elromlani pont most amikor leginkább kellesz neki, támogasd és legyél természetes, változtatni ezen úgysem tudsz, természetesen kell elfogadni, mintha mi sem lenne különös a dologban.
Kitartást és sok boldogságot a fiadnak, nagyon szerethet téged ha megtette ezt a lépést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!