Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 évet lesztek otthon babátokk...

3 évet lesztek otthon babátokkal? Mennyi idő után tervezitek a munkába állást?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lányom már 19 hónapos, de én kivárom a három évet, bár néha tele van a hócipőm, állandóan egyedül vagyunk, normális társaságom nincs a lányomon kívül. Mikor tmegszületett úgy döntöttünk, hogyha bírjuk anyagilag akkor ez lesz. Még bírjuk...
2010. márc. 24. 22:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is úgy tervezem,hogy 3 évet maradok itthon...

Köszi a választ!

(várok még válaszokat)

2010. márc. 24. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Amikor 2 éves lesz a kisfiam, visszamegyek. Sajna nem fogunk tudni megélni a gyesből. Nekem szerencsém van, mert visszavárnak.(B)
2010. márc. 24. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Én fontosnak tartom hogy ott legyek minden momentumnál ami az első éveiben történik így én is 3 évig maradok itthon vele.Szerintem aki megteheti(az a szerencsésebb)mindenki így gondolja.Dolgozhatok még 50-60 évet de a gyerekem csak most ilyen pici.Ha lehet a bölcsit kihagyjuk:))
2010. márc. 24. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudok maradni sajnos az anyagiak miatt 3 évig itthon, de nagyon irigy vagyok arra, aki ezt megteheti!

2010. márc. 24. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Még csak fél éves a lányom, tervezzük a 2. babát is. Én ha anyagilag bírjuk, akkor itthon maradok és remélem összejön akkor a kistesó.
2010. márc. 24. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
itthon maradok igen. 22 hónapos a fiam, mikor terhes lettem így beszéletük meg a párommal, és fontosnak tartjuk ezt mindketten. kiköltöztünk külföldre és jan-tól felemelték a gyesemet 90 euroval! többek között ilyen feltételei voltak: vállalom, h 3 éves koráig itthon maradok a fiammal. azért érdekes nem? én kiakadtam az otthoni törvénymódosításokon, és a többi országra is hivatkoztak, h ott nincs 3 év otthonlét. hááát mégis van. én így kapok most 260 eurot, igaz ebben benne van a csp is. de mégsem 28500. ha jól tudom otthon annyi.
2010. márc. 25. 07:58
 8/11 anonim ***** válasza:
2 éves, 3 hónapos lesz a lánykám, amikor visszamegyek dolgozni, nem tartom rossznak ekkora korban már a bölcsit, és én is szeretem a munkámat.
2010. márc. 25. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
2 év. De egy ismerősömnek 7 hónap után vissza kell mennie, hogy tudják fizetni a hitelt. Nagyon sajnálom őt, nekem ez a két év is biztosan nehéz lesz, de azért már hiányzik kicsit a társasági élet is.
2010. márc. 25. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:
3 évet itthon maradok vele...remélem bírjuk..nyögvenyelős lesz pénzbe..de itt normális bölcsi sincs,pedig kisváros...durva...de a társaság nekem is hiányzik,szerencsére barátnőm most szült..közös séták vannak..piálós bulik helyett...pihi van,pörgés helyett..
2010. márc. 25. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!