Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák nem féltek...

Fiús anyukák nem féltek attól, hogy Ti is olyan anyósok lesztek, mint akiket most szidtok?

Figyelt kérdés
Természetesen azokra gondolok, akik nincsenek jóban az anyósukkal, azaz 10-ből 7 anyára.
2009. febr. 3. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De, félek. Főleg attól, hogy még rosszabb is leszek :S

Már most beledilizek a gondolatba, hogy nem néz többé rám ilyen rajongó szemekkel. Tudom, ez az élet rendje... :)

2009. febr. 3. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem igazából nem az a bajom az anyósommal, hogy beleszól az életünkbe, sokkal inkább az, hogy ő olyan amilyen. Aggodalmaskodik mindenen, folyton idegeskedik, hogy nincs-e valami baja a gyerekeknek, ha 10 perccel később telefonálunk, hogy hazaértünk mint ahogy szerinte hazaértünk, akkor már azt hiszi hogy balesetünk volt... ez így nagyon rossz, mert ha beleszól az életedbe akkor megkéred, hogy ne tegye, majdcsak veszi a lapot. De megváltoztatni nem lehet, olyan amilyen. Én alapból nem vagyok ilyen, szóval remélem nem leszek olyan anyós, mint ő.
2009. febr. 3. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. na akkor én is kifejtem bővebben. az én anyósom tényleg sárga lapos, gyógyszert kell szednie, hogy ne legyen idegbeteg. azzal már nem is törődöm, hogy mindenbe beleugat, hogy a 8 hónapos gyerekemnek kemény talpú cipő kell és nyers tojássárgáját kell ennie porcukorral. komolyan, már fel sem tűnnek ezek a dolgok.

de ha akarnék sem tudnák annyira gonosz lenni szerintem amennyire ő az. a páromat a pénzével tartja sakkban, amit én a fiammal nem hiszem, hogy valaha az életben meg fogok tudni tenni, mert ez hihetlen aljas és felszínes dolog. és soha nem tudnám neki azt mondani, hogy megölöm... anyósom szájából már nem egyszer hallotam ezt mikor a páromról beszélt.

2009. febr. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!