Léteznek normális anyósok is?
Minden nap találok itt olyan kérdést, és válaszokat ahol szidják az anyóst. Többen írják, hogy nem hagynák soha a kicsit az anyósra, mindenféle perverz és dilis vénasszonynak nevezik a mamát.
Tényleg minden fiús nagyi meghülyül? Hogy nevelték így fel a fiukat, aki most ugyebár férj és apa, és szeretjük is?
Az nem lehet, hogy kissé ellenségesek a mai anyukák?
Az én anyósom is nagyon aranyos,szeretem.Semmi rosszat nem mondhatok róla.Bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy 300km-re él tőlünk:-)
De amikor jön valóban minden oké,és telefonon is sokat beszélünk.
szia!
Mindenkinek megvan a maga kis "temperamentuma" anyósság nélkül is :) A fiús anyukák egy kicsit szeretik túlzásba vinni a dolgokat , de van hogy a segítőkészség irányítja őket. (Van , hogy nem , az külön kategória)
Az én anyósom is szeret mindent átlátni , de egyáltalán nem rosszindulatú. Beszélgetünk , tanácsokat ad; én pedig meghallgatom. Plusz kell az anyóskapcsihoz az is, hogy a fiú, a férj- ha valami van- ne az anyós és meny közé álljon , mint egy "villámhárító" vagy toporogjon , hogy most akkor mit tegyen?; hanem álljon ki az "új" családja mellett. (persze nem extrém esetekre gondolok!!!) Akkor nagy baj nem lehet...
Az enyémnek az itallal van gondja...:(
Már akkor rosszul vagyok ha a gyerek felé közelít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!