Léteznek normális anyósok is?
Minden nap találok itt olyan kérdést, és válaszokat ahol szidják az anyóst. Többen írják, hogy nem hagynák soha a kicsit az anyósra, mindenféle perverz és dilis vénasszonynak nevezik a mamát.
Tényleg minden fiús nagyi meghülyül? Hogy nevelték így fel a fiukat, aki most ugyebár férj és apa, és szeretjük is?
Az nem lehet, hogy kissé ellenségesek a mai anyukák?
Irigykedve olvasom az előttem szóló jó anyós történeteket.
Azt hiszem ez nem rajtunk múlik ogy milyenek ők,sajnos vannak kibirhatattlan anyósok is, többek között az enyém is ilyen:(pedig nekem nagyon jó volt a viszonyom vele de mióta megszületett a babám teljesen kifordult önmagából.Persze az én anyum sem tökéletes de miután ő ismer engem tudja hogy mi a jó vagy mi a rossz nekem, és ezáltal nem kell magyarázkodnom ha valamiért elmondom neki a véleményemet, ellentétben az anyóssal...
Az én anyukám is szuper anyos,de az anyosom...az tenyleg anyós!!Mi minnél kevesebbet találkozunk annál jobban kijövunk.Ö aza a tipus,h ha a kis ujodat nyujtos egből viszi az egész kezed...minnél rendesebb vagyok ő annál pofátlanabb,sehogy nem lehet vele zöldágra vergődni.Ez volt a helyzet a sógornőmmel,addig mig helyreraktam...azóta tudja hol a helye és mikor jön megneznia fiamat inkabb kevesebbet és inkabb csak a fiamhoz beszel...ugyhogy ő mar tudja hol a heje.
Az anyósomra rá sem merném hagyni az 5 hós fiamat meg addig sem mig wc-znék.
Az én anyósom nem normális. De tényleg!
Pedig én úgy érzem, mindent megtettem a jó kapcsolat érdekében. Orvoshoz mentem vele; mindig étellel, itallal kínálom; nem feledkezek meg az ünnepekről (bezzeg ő az én névnapomkor annyit se mondott, h "búú"); kedves vagyok; ha mondja a magáét, sosem szólok vissza,...
Társaságban nem tud viselkedni, sértődékeny, egy "elefánt a porcelán boltban" típus, állandóan panaszkodik, mkit fúrkál,...
A múltkor fájt a lába a cipőjében, adtam neki egyet kölcsön, h haza tudjon menni (egyforma a lábméretünk). Azóta sem hozta vissza, sőt, tegnap összefutottunk véletlenül, és az én cipőm volt a lábán!!!
A legkényelmesebb tavaszi cipőm.
Az, h ez nem egészséges, egy dolog. De h van pofája hordani a cipőmet?!
Szóval ilyen az én anyósom.
Biztosan vannak tündéri anyósok is, de az enyém sajnos nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!