Most komolyan, az anyósok élvezik, hogy gonoszok, vagy miért csinálják?
3 hónaposan nem kell, hogy nélküled menjen bárhová is. már abban a korban van, hogy nyugodtan ehetne bármit... ez lesz a szöveg, aztán próbálják etetni, meg jár kézről kézre, felültetik,stb...
ismerős a dolog...
mert hát erősíteni kell a gerincét, és nem kell annyi tej sem, jó a húsleves jó vegetásan, tésztával...
legyél vele, én azt mondom... az ördög nem alszik.
Beszéld meg velük, hogy vezetned kell a háztartást, szeretnéd, ha nem kéne kapkodnod, és még velük is bájologni, mikor legszívesebben üvöltenél. Legyenek arra tekintettel, hogy pici van a háznál, akire figyelni szeretnél, foglalkozni, a te babócád, és ahogy értelmezem első, van mit "tanulnod" róla. Ha babázni szeretnének, akkor szóljanak előre. Mittom én déltől kettőig jönnének.
Nekem csak 5perc séta az anyósomék háza, de én sem fogom naponta hurcimbálni a picit hozzájuk, és azt sem fogom hagyni, hogy ők akkor jöjjenek, amikor nekik jó, ki lesz nevezve majd a szombat, hogy akkor jöhetnek! mert az ő otthonuk nem éppen bababarát, és akkora úgy is fogok készülni. Ha sértődnek, ha nem, így lesz. Első manó, nagy ház, éhes férj, új környezet, új élethelyzet, legyenek rá tekintettel.
Ami a vigye ki a párod a picit illeti. Engedd el nyugodtan, ha téged nem látnak szívesen, (és biztos olyan helyen lesz a picike, ahol nem szed össze semmi nyavaját, esik rá valami.... és ha a jövőben is így lesz, hogy a picivel menjen a párod, akkor előre figyelmeztesse a szüleit, hogy rendezzék úgy a dolgaikat, hogy miniatűrizált terminátorotok ne tegyen tönkre semmit, mert akkor te leszel a rettenetesen rossz anya, hogy ezt sem tanítottad meg) addig nyertél pár órát amikor nyugodtan tudsz takarítani, főzni, relaxálni. Persze elég bunkó dolog részükről, hogy azt mondták a párod menjen a gyerekkel, rólad semmi.
nem engednem el en se.
nekem a csalad a baba es a ferjem.
az elso idokben a babanak csak ram es a ferjemre van szuksege, nem a nagymamara, nagypapara és egyéb rokoni allatfajtakra.
majd ha nagyobb lesz, es eleg nyilt lesz, es lesz ra igenye, stb, akkor mehet, talan. addig ne is jusson senkinek ilyen eszebe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!