Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!
Nem a szülők miatt védekezett ezzel, hanem a rendőrség miatt. Ha szándékosan ütötte volna el őket, kb 10 évet kapna. Így max 1-2 év felfüggesztett és elveszik a jogsiját. Az persze nem vigasztalja a szülőket, de ha te ütötted volna el őket ilyen körülmények között, te is ezt mondtad volna.
Egyébként nem a tv-nek nyilatkozta ezt, vagy a szülőknél védekezett ezzel, csak a helyszínen zaklatott állapotban nem tudott mit mondani és ekkor mondta hogy nem érti, hogy történhetett és hogy a szemébe sütött a nap és nem látta őket. Egy ott lakó bácsi mesélte ezt el a tvnek.
Igen, az ember tanul a hibákból, és ezután én is tuti olyan mózest vennék ami beköthető!
Erről jutott eszembe, hogy nálunk volt egy anyuka, aki a 8(!) hónapos gyerekét tarhonyás hússal etette meg. A kicsi leszippantotta, anyuka azonnal hívta a mentőket,a két karjában fogta a gyereket szaladt a mentő elé, de már sajnos nem tudtak segíteni rajta. Én 2 éves korig nem mertem tarhonyát adni az én gyerekeimnek!
Már én is jelentettem. Cseppet sem helyes képet linkelni róluk, elég tragédia ez a szülőknek, nem kell még az internetet is kitapétázni a képeikkel.
Vasárnap lesz nyolc hónapos a lányom, de komolyan nem tudom, mit tennék, ha elveszíteném. Szerintem jó ideig még ahhoz sem lenne erőm, hogy a közösségi oldalakra felrakott képeit leszedjem. Hazajönni, és nézni az üres szobát, a székre készített ruháit, játékait... Azt hiszem, beledöglenék.
76-nak pl itt van ez: [link]
Fel van sorolva, hogy milyen babakocsikhoz használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!