Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottátok, hogy ikerbabákat...

Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!

Figyelt kérdés

[link]

Megőrülnék a szülők helyébe!

2012. jún. 20. 09:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 anonim ***** válasza:

[link]

itt van kép a kocsiról.

én úgy értelmezem, hogy a szülők menetiránynak megegyező irányban tolták a kocsit, az autó meg csak a babakocsi kerekét találta el, tehát nem elütötte a szülőket gondosan kikerülve hanem elsodorta :(

2012. jún. 20. 22:55
 102/124 anonim ***** válasza:

de ha szemből jött az autó, akkor én nem értem, hogyhogy a jobb eleje horpadt be, azzal hogy találta el a babakocsit. Nekem logikusabb hogy hátulról jött, írták is az egyik cikkben, hogy próbált kerülni, csak nem sikerült. Szerintem a szülőket pont kikerülte, a babakocsit pedig pont érintette.

Én is írtam már, hogy csecsemőként nem kötöttem be a babám. Egész nap ezen gondolkoztam, és szerintem, ha egy akkora baba, aki még nem tudja megtartani a fejét, be van kötve, és felborul a babakocsival, súlyos nyaksérülést is szenvedhet, ami lehet, hogy ugyanannyira rossz, mint ha kirepül. Szerintetek?

2012. jún. 20. 23:08
 103/124 anonim ***** válasza:
De ha elsodorta volna a szülőket, akkor ők is sérültek volna, azonban a szülők nem szenvedtek sérülést. Plusz ugye azt nyilatkozták, hogy a sofőr, amikor észlelte a bajt, korrigálni próbált, tehát az út közepe fele rántotta a kormányt, így történhetett, hogy csak a babakocsi jobb első kerekét kapta el.
2012. jún. 20. 23:11
 104/124 anonim ***** válasza:
90%

Megpróbáltam lerajzolni, én hogyan képzelem el, hogyan történhetett:

[link]

Itt egyedül a babakocsi kifordulása nem stimmel, mert az ugye az út menti növényzetbe gurult, bár kérdés, hogy megprödült-e előtte. Mivel nem borult fel, így végül is lényegtelen a kérdés, ha be vannak kötve a picúrok, TALÁN több esélyük van.

Az a baj, hogy itt annyira sok a ha és a talán, hogy évekig el lehetne társalogni afelett, mi lett volna a helyes, de valójában az a fontos, hogy soha, egyikünk se kerüljön ilyen helyzetbe, mint ezek a szerencsétlenek. Őszinte részvétem a családnak, az ismerősöknek, a barátoknak. És ugyanez a sofőrnek is, mert ő sem okolható a történtekért.

2012. jún. 20. 23:26
 105/124 anonim ***** válasza:

102-es, ezek szerint te se teljesen ismered a kreszt. A szülők az út bal oldalán, a kresznek megfelelően tolták a babakocsit, és a kocsi így pont velük szemben jött.

Egyébként ez Érdenek már pont egy annyira kieső része, hogy már szinte ilyen falusias jellegge van, nem sok kocsi járkál erre, ezért mertek az úton sétálni. Van amikor én is ott szoktam...

2012. jún. 20. 23:53
 106/124 anonim ***** válasza:
Részvétem a családnak!Kitartást a további élethez Nekik!
2012. jún. 21. 00:27
 107/124 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mai hír.

Borzasztóan sajnálom szegény kisbabákat. Én egy városnak csúfolt településen lakom jelenleg, nem szabad választásomból de ez van. Sajnos itt is nagyon kevés helyen van járda, de ahol van ott is pocsék minőségben általában. Úgyhogy van olyan szakasz ahol az úttesten kell tolni a babakocsit. Forgalommal szemben, mivel így a szabályos. De ha látom hogy jön valami szemben, akkor lehúzódok. Nem bízom senkiben csak magamban! A gyerekem élete a tét. Lehet hogy 100 autósból 99 kikerül, elég 1 aki viszont nem...Én azt gondolom hogy ők tévesen bíztak a sofőrben, azért nem húzódtak le mert azt hitték hogy nyilván kikerüli őket az autó. Valamiért azonban , talán a nap miatt bár nem hiszem, hogy egész végig semmit nem látott az út széléből a sofőr de mindegy, szóval valamiért nem láthatta őket az illető és meg is lett a baj.

2012. jún. 21. 09:39
 108/124 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. akik nem hiszik hogy lehet pocsék járda, ne azt képzeljétek el hogy jaj meg van repedve két helyen és én annyira finnyás vagyok hogy azon már nem tolom át a kocsit. konkrétan kráterek vannak a járdán, ha át akarom rajta tolni a kocsit akkor simán kitörik a kereke. és nekünk még a korábbi lakóhelyünk miatt egy kiskerekű kocsink volt, most tudtuk lecserélni "terepkocsira".
2012. jún. 21. 09:41
 109/124 anonim ***** válasza:
48%
Hát ez a cikk elég béna, már nem azért... A Szövő utca és a Földmunkás utca között azért van vagy 1,5-2 km, szóval nem éppen a szomszédságában van, arról nem beszélve, hogy a Földmunkás utcában föld út van, még a csatornát is csak most vezetik be. És ezen a részen kb. csak földutak vannak, járda nélkül, nem olyan mint Bp-n, hogy minden egyes utcában van járda is.
2012. jún. 21. 11:00
 110/124 anonim ***** válasza:
105-ösnek: én nem ismerem Érdet, csak a Duna utcát, ahol az apósom lakik, de ha valahol busz jár, mint a baleset utcájában, akkor azért az csak nem lehet olyan kisforgalmú, nem?
2012. jún. 21. 12:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!