Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!
Ezeket a hozzászólásokat itt találtam:
Íme az egyik:
Sajnos érdi lakosként tudom, hogy a legtöbb utcában nincs járda!!!!!
Babakocsival rengetegszer kényszerültem én is az útra kimenni mire eljutottam a gyerekorvoshoz!!!! Felháborító!
A másik:
A Szövő utcában több mint 40 éve nincs járda. Én ott gyerekeskedtem, és a fiaim is ott töltöttek el sok időt, akkor még nem volt leaszfaltozva! Mióta jó az út és busz is jár azóta csak száguldoznak a sok autósok! Megkérdőjelezem, hogy ezek a jogosítványukat esetleg PÉNZÉRT VÁSÁROLTÁK??? Netán front volt??? Esetleg olyan gyorsan ment, hogy nem vette észre a babakocsit toló párt???? Rejtély ????? Részvétem a családnak, és nagyon sok erőt, kitartást a tragédia feldolgozásához!
tényleg borzasztó tragédia :(
a szülők biztosan belerokkannak :((( nagyon sajnálom a babákat én is :((((
off: pár éve nálunk volt egy baleset, anyuka 2 autó közül kitolta a babakocsit, át akartak menni az úttesten (parkoló), de elsodorta egy kocsi a babakocsit, sajnos nem vette észre időben. kirepült a babakocsiból a pici és meghalt :(
ha be lett volna kötve akkor túlélte volna :(((
sajnos az ilyen balesetekből tanulunk, hogy mire kell figyelni, itt is írták, hogy a mózesükben nincs öv, én ez a baleset miatt direkt olyan kocsit vettem ami fel volt szerelve övvel, az első séta óta mindig bekötöttem a babám!
tényleg rettenetes a tragédia, de remélem páran ezután jobban fognak figyelni az ilyenekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!